Misschien wist je het al, maar in samenwerking met brouwerij Vanhonsebrouck maakt Knack Volley Filou blikjes met jouw favoriete spelers op. We hebben geweldig nieuws. In de verpakking van deze blikken kan je nu tickets terugvinden. Met deze tickets kun je unieke prijzen winnen.

Haast je snel naar Dranken Jo in Roeselare of kom je Filou blikken ophalen in de Tomabelhal. Misschien vind jij dan wel het gouden ticket…

Prijs:

  • €17 voor 1 sixpack
  • €30 voor 2 sixpacks
  • €42 voor 3 sixpacks

Goud: Europees avontuur seizoen 2021 – 2022

Ga mee met de spelers van Knack Volley Roeselare op Europees avontuur! Je geniet van een totaal ervaring met een unieke blik achter de schermen van een Champions League wedstrijd. Inclusief vliegtuigtickets heen en terug, overnachtingen en je wedstrijdticket Geniet van de complete Knack experience en volg ook de trainingen in aanloop naar de wedstrijd!

Zilver: 2 Die hard abonnementen (5 jaar geldig!)

Yes! Met dit ticket ben je zeker van je vaste stek in de Tomabelhal voor maar liefst 5 jaar ver! En ja, neem gerust iemand mee, want het zijn twee zitjes! Mis geen enkele thuiswedstrijd en wordt een echte ‘die hard’ supporter!

*let op: De abonnementen worden toegewezen aan 2 personen en kunnen niet doorgegeven worden.

Brons: vip-abonnement seizoen 2021 – 2022

Astemblief! Je wint een vip-abonnement voor het seizoen 2021-2022. Juich onze spelers een jaar lang naar de titel en geniet daarnaast van onze overheerlijke vip-diners.

Losse prijzen

10 duo-tickets voor een brouwerijbezoek bij Brouwerij Vanhonsebrouck

Neem tijdens een brouwerijbezoek een kijkje achter de schermen van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Samen met de gids ontdek je alle hoekjes van de modernste brouwerij van Europa. Aan de hand van video’s en headsets beschikbaar in vijf talen kom je alles te weten over de Belgische familiebrouwerij in Izegem. Van de brouwzaal en de bottelarij tot de gloednieuwe blikkenlijn: je kijkt steeds je ogen uit. Het brouwerijbezoek sluit je af met een bierproeverij van Kasteelbier en Filou.

5 bonnen voor telkens € 10,- verteer in Michelles Pub (Brouwerij Vanhonsebrouck)

Michelle, zesde generatie binnen de brouwersfamilie Vanhonsebrouck, verwelkomt je samen met haar team in een totaalconcept waar genieten centraal staat. Degusteer één van de speciaalbieren van het vat, ontdek de uitgebreide menukaart en ervaar de sfeer van een bruine kroeg. Van een afterwork met collega’s tot een gezellig samenzijn met vrienden of familie: in Michelles Pub & Brasserie is het altijd fijn vertoeven!

5 bonnen twv telkens € 10,- voor BierBoetiek (Brouwerij Vanhonsebrouck)

In de bierboetiek van brouwerij Vanhonsebrouck vind je alles wat het hart van elke bierliefhebber sneller doet slaan. De boetiek is ruim en overzichtelijk ingericht. Daarnaast biedt dit bierparadijs een zicht op de houten tonnen waarin het bier ligt te rijpen, een echte blikvanger dus!

Wat kunt u vinden in de bierboetiek?

· Bieren in originele geschenkverpakkingen

· Bierpralines

· Bierglazen

· Bedrukt textiel

· Collectors items zoals ligzetels, barmatjes, etc.

10 duotickets voor thuiswedstrijd Knack (geen Europese wedstrijden en geen playoffs en playoff-finale en geen bekerfinale)

Proficiat! U wint een duoticket voor een thuis wedstijd van Knack Volley Roeselare.

Let op: deze bon is niet geldig bij Europese wedstrijden, playoff-finale en de bekerfinale. Tickets moeten vooraf gereserveerd worden.

5 viptickets voor thuiswedstrijd Knack (geen Europese wedstrijden)

Proficiat! U wint een VIPticket voor een thuis wedstijd van Knack Volley Roeselare. De business seats geven toegang tot de all-in receptie, na de wedstrijd.

Let op: deze bon is niet geldig bij Europese wedstrijden, playoff-finale en de bekerfinale. Tickets moeten vooraf gereserveerd worden.

5 bonnen t.w. €10 eten in bistro of foyer

Proficiat! U wint een toegoedbon ter waarde van 10€ voor de Knack Volley Bistro.

Bistro Schiervelde ligt in het hartje van West-Vlaanderen, vlak naast de ring van Roeselare, en is omringd door ruime, gratis parkings. Schiervelde bestaat uit een bistro, waar dagelijks dagschotels geserveerd worden, en een ruim aanbod aan eventzalen die geschikt zijn voor (sport)manifestaties, concerten, beurzen, congressen, familiefeesten, …

 

Algemene voorwaarden zijn te vinden op https://knackvolley.be/wedstrijdreglement/

Neem contact op met evelien.dhaene@knackvolley.be om uw prijs in beslag te nemen.