Betaalkaart

Betalen voor je drank in de Tomabelhal kan vanaf nu gemakkelijk en snel via je betaalkaart.
Cash betalen is niet meer mogelijk. Controleer uw saldo, laad extra waarde op, ontloop de wachtrijen en geniet op Schiervelde.

Hoe verkrijg ik een betaalkaart?

De kaart is te verkrijgen op alle thuiswedstrijden van Knack Volley Roeselare in de bistro of aan een oplaadpunt. Betalen met cash is niet meer mogelijk, opladen met cash wel.

Hoe laad ik mijn kaart op?

Online:

Download op uw smartphone de app Starnet Cashless en geef uw kaartnummer in. Let op, het eerste cijfer niet ingeven (8 ipv 9 cijfers).

 

 

 

 

 

 

of via de website: cashless.knackvolley.be

Je bepaalt zelf het bedrag en betaalt eenvoudig en veilig met online bankieren, Bancontact of Visa/MasterCard.

Handig voor onderweg betalen met je smartphone: kies je bank uit de betalingsmethoden (Belfius, KBC, ING, CBC). Vervolgens kan je kiezen voor bevestigen via de kaartlezer of via je bankapp. In het laatste geval heb je de kaartlezer niet nodig om de betaling te bevestigen.

Het is mogelijk dat na het opladen het bedrag niet meteen zichtbaar is wanneer u het saldo checkt via de app. In dat geval moet u de kaart eerst op een terminal leggen bij ons om het opladen te voltooien.

Offline:

Voor, tijdens en na de wedstrijden voorziet Knack Volley Roeselare enkele oplaadpunten om uw kaart op te laden.

Tip: doe dit voor de wedstrijd om wachtrijen te vermijden. Het bedrag moet meteen zichtbaar zijn op het scherm van het oplaadstation.

Hoe check ik mijn saldo?

Online via de Starnet Cashless app of via de website in: cashless.knackvolley.be Let op, het eerste cijfer niet ingeven (8 cijfers).

Offline: tijdens het opladen van uw kaart/betaling aan de bar

Hoe betaal ik met mijn kaart?

Uw kaart is uw enige betaalmiddel op de club. U legt de kaart op de betaalterminal, uw bestelling wordt ingetikt en het aangekochte bedrag wordt gecrediteerd van uw betaalkaart. U kan alles volgen op het scherm van de terminal.

Klik hier voor een volledig stappenplan

hoofdSponsors