Knack Volley Nieuws

Card image cap
Naar Jastrzębski Węgiel om…

Het gebeurt zelden of nooit dat een artikel begint met een open titel. Maar deze keer willen we het er op wagen en een appèl doen op de creativiteit van de lezer. Misschien kunnen jullie een duwtje in de rug gebruiken?

24/01/2022

Card image cap
Pieter Coolman (Knack Roeselare): “Het was een tijdje geleden dat ik sommige ploegmaats zag in Aalst”

Nadat het alom gekende virus het team van Knack Roeselare de voorbije weken flink in de greep had, kwamen de mannen van de West-Vlaamse kampioenenploeg duidelijk minder fris en zonder ritme aan de opslag in Aalst

23/01/2022

Card image cap
Weg met de BV’s, leve de BVs

Erger dan Corona worden televisiekijkers reeds jaren geteisterd door… jawel  BV’s.

23/01/2022

Card image cap
Dennis Deroey (Roeselare) stoomt zich klaar voor de topontmoeting tegen ex-ploeg Aalst: “We gaan altijd voor de overwinning”

Na een korte onderbreking - geen Champions League en geen clash tegen Maaseik - maakt Knack Roeselare zich klaar voor de topontmoeting tegen Lindemans Aalst.

22/01/2022

Card image cap
Wat staat er op het spel?

We maken van de gelegenheid gebruik om een blik te werpen op de competitieformule van dit jaar vanuit het standpunt van onze komende tegenstander.

21/01/2022

Card image cap
Knack Roeselare haalt aanvaller François Lecat binnen: “Ik ben blij dat ik terug in België ben”

Knack Roeselare heeft zich versterkt met hoekaanvaller François Lecat.

17/01/2022

Card image cap
Dieter Geleyn geniet doorgedreven opleiding als scouter bij Knack Volley: “Volleybalscouting wordt stilaan een echt knelpuntberoep”

Sinds begin dit seizoen maakt Dieter Geleyn deel uit van de scoutingscel van Knack Roeselare.

15/01/2022

Card image cap
L’histoire se répète

Met goede intenties alleen komen we er blijkbaar niet want de heringeplande wedstrijd tegen Greenyard Maaseik, van komende woensdag, moet helaas opnieuw verplaatst worden naar een latere datum.

14/01/2022

Card image cap
Pieter Coolman: “Kampioen worden en Champions League spelen vlak bij huis”

Nadat ze vorige zondag de Leuvense klip met succes omzeilden – en liefst acht setballen redden in de tweede set – zouden de spelers van Knack Roeselare een dag later met vertrouwen naar Bulgarije moeten vertrokken zijn om er hun derde match in de Champions League te spelen

14/01/2022

er zijn 23 pagina's

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.