Knack Volley Nieuws

Card image cap
Een nieuwe start mét het thuisvoordeel

“Katje mie, katje were…”, een typisch West-Vlaamse spreuk die iedereen kent behalve dan misschien in het Maasland.

09/04/2021

Card image cap
Hendrik Tuerlinckx in de Container Cup

De Container Cup, dagelijks van maandag tot donderdag op Play4. Het concept? Een selectie van 30 topsporters en 10 bekende Vlamingen probeert in een metalen container van 12 op 2,2 meter, die in het Koning Boudewijnstadion staat, zo snel mogelijk en individueel een even heroïsche als unieke zevenkamp af te leggen.

09/04/2021

Card image cap
Knack Volley in een andere gedaante

Het was woensdagavond voor Knack Volley nog geen wedstrijd van ‘het mes op de keel’ of ‘de rug tegen de muur’ maar wel een belangrijk duel om dergelijke situatie te vermijden.

08/04/2021

Card image cap
Volleyproms: kies je speler en speelster van het jaar

Het volleybalseizoen nadert zijn ontknoping. Tijd om een balans op te maken.

06/04/2021

Card image cap
Klaar voor woensdag

“Herken je de volgende situatie? Je bent een fietstocht aan het maken. De zon schijnt, er speelt een lichte bries door je haren, je snuift de lente op, je pedaaltred is heel soepel en je maalt de ene kilometer na de andere af aan een strak tempo."

06/04/2021

Card image cap
Young Red Dragons (U17) behalen tweede plaats tijdens voorronde EK

Onze jonge rode draken (Young Red Dragons-U17) deden het voortreffelijk tijdens het voorronde tornooi in Italië. Ze eindigden eerste in hun poule na overwinningen tegen Nederland en Frankrijk. In de halve finale klopten ze Duitsland en mochten ze op zondagavond Italië in de ogen kijken.

05/04/2021

Card image cap
Een valse start

We zouden kunnen schrijven “later meer….” en dan wachten tot dinsdag om iets te publiceren over deze pijnlijke avond. Doch laat ons maar direct door de zure appel heen bijten en stellen dat deze duidelijke nederlaag niet in ons scenario stond.

04/04/2021

Card image cap
Knack Volley is klaar voor de Play Off Finals

Zaterdagavond viel het doek over de ‘voorcompetitie’ in de EuroMillions Volley League. Knack Volley sloot met een ‘propere’ 0-3 overwinning bij BDO Haasrode Leuven  (17-25, 18-25, 21-25) een héél sterke prestatie in de Champions Final 4 af.

01/04/2021

Card image cap
Knack Roeselare verlengt overeenkomst met Dennis Deroey

Voor de verlenging van de overeenkomst met Dennis Deroey heeft Knack Roeselare het einde van dit seizoen niet afgewacht.

31/03/2021

er zijn 10 pagina's

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.