The blue wall

Word lid van de nieuwe supportersclub en geniet van de voordelen

Dat de nieuwe supportersclub als naam The Blue Wall koos mag ons niet verbazen. Reeds jaren tekent de enige echte Blue Wall present op de Bekerfinales en stuwt Knack Volley naar de hoogste successen en top. Het kan niet anders dat eenzelfde ambitie aanwezig is bij de initiatiefnemers.

De vijf (niet van Enid Blyton) komen zeker niet onbeslagen op het ijs. Twee van hen, Lien T’Joen en Kristof Wynants, trokken jaren mee aan de kar bij het animatieteam en zullen hun ruime ervaring en aanhoudend enthousiasme ten dienste stellen. Stijn Dejonckheere voorstellen hoeft vanzelfsprekend niet. En dan zijn er nog twee met blauw bloed in de aderen. Niet letterlijk natuurlijk en ze ambiëren ook geen adellijke titel maar ze zijn wel de zonen van. Zowel Dries Eeckhout als Sam Declercq kregen het volleybal met de paplepel mee want hun vaders maken reeds jaren deel uit van de voortrekkersploeg die Knack Volley rijk is. Bovendien doorliepen beiden als speler ook alle jeugdrangen van Knack Volley.

Met deze nieuwe supportsclub willen ze de Knack-supporters een stem geven binnen de  globale clubwerking. De aanwezigheid van Stijn Dejonckheere moet die wisselwerking mogelijk maken.

Het eerste seizoen was vooral een opstartfase waarbij enkele activiteiten van het opgedoekte animatieteam, zoals onder meer het referendum ‘Speler van het jaar’, werden verdergezet en er aan ledenwerving werd gedaan.

Een eerste actie was er alvast boenk op: een gepast eresaluut brengen aan Hendrik Tuerlinckx in de thuismatch tegen Haasrode Leuven. Hij kreeg daarnaast ook een groot formaat lidkaart als supporter en officieel lid nummer 001.

Daarnaast werd de Whatsapp groep ‘De Huppelhoek’ geactiveerd, opnieuw een busreis naar Aalst georganiseerd en rolde het tromgeroffel van de tribunes tijdens de thuismatchen in de Tomabelhal.

Nieuw was ook de Facebook en Instagram pagina om zo de laatste nieuwtjes tot bij de supporters te brengen. En als goed doel uit de regio werd ‘Ride for papie’ gekozen van huisfotograaf Jo Naert.

 

LID worden van The Blue Wall ?

Voor slechts € 15 (€ 10 < 12 jaar) kan je net zoals Hendrik Tuerlinckx lid worden van The Blue Wall.

Ga naar de Knack volley shop en activeer je lidmaatschap

 

Wat zijn de VOORDELEN ?

  • €15 korting op de Knack webshop (bij aankoop van minimaal €50).
  • Automatisch lid van de Whatsapp groep ‘De Huppelhoek’ waar je een unieke inkijk krijgt op verschillende momenten voor/tijdens/na trainingen & matchen van Knack volley (foto, video, quote…).
  • Maak kans om de trofee ‘Speler van het jaar’ persoonlijk te overhandigen aan een speler van Knack volley uit naam van de supporters & The Blue Wall en ontvang het gesigneerde truitje van deze speler.
  • Blijf als 1e op de hoogte van de nieuwe initiatieven van The Blue Wall (verplaatsingen…)
  • Maak kans op gratis tickets voor thuiswedstrijden van Knack volley.
  • The Blue Wall engageert zich om hiervan telkens €1 te storten aan een goed doel uit de regio. (vorig seizoen: “Ride for Papie” van huisfotograaf & topsupporter Jo Naert)

In de PERS

The Blue Wall supportert trouw voor Knack Volley: “Hopen op het Sportpaleis”  http://dlvr.it/ScTHGZ

Contactgegevens

The Blue Wall is online te volgen via Facebook & Instagram

Zelf suggesties of bemerkingen: thebluewall@knackvolley.be

hoofdSponsors