Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Wie wordt de opvolger van onze laatste Speler van het Jaar?

Dit seizoen organiseert The Blue Wall opnieuw de verkiezing van ‘Speler van het jaar’. We zijn benieuwd wie door de supporters wordt verkozen als opvolger van Matthijs Verhanneman. De laatste verkiezing dateert van het seizoen 2018-2019. Volgt Matthijs zichzelf op of komt er iemand anders uit de bus?

De verkiezing wordt gespreid over twee stemrondes van telkens één week lang.

De eerste stemronde loopt van donderdag 27 januari 2022 om 00.00u tot en met woensdag 03 februari 2022 om 24.00u. De tweede stemronde loopt van zondag 07 april 2022 tot en met zaterdag 17 april 2022 om 24.00u.

Wie kan deelnemen? Iedereen die Knack Volley een warm hart toedraagt kan deelnemen aan deze verkiezing.

Hoe kan je deelnemen? Via deze link kan je electronisch je stem uitbrengen. Opgelet! Volg nauwgezet de procedure en enkel geldige stemmen binnen de vooraf bepaalde tijdsperiodes worden meegerekend.

Als lid van The Blue Wall maak je bovendien kans om de trofee persoonlijk te overhandigen. Nog geen lid? Doen zouden we zeggen via deze link.

 

The Blue Wall 27/01/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.