The blue wall

Word lid van de supportersclub en geniet van de voordelen

Dat de supportersclub als naam The Blue Wall koos mag ons niet verbazen. Reeds jaren tekent de enige echte Blue Wall present op de Bekerfinales en stuwt Knack Volley naar de hoogste successen en top. Het kan niet anders dat eenzelfde ambitie aanwezig is bij de initiatiefnemers.

Twee van hen lopen met blauw bloed in de aderen. Niet letterlijk natuurlijk en ze ambiëren ook geen adellijke titel maar ze zijn wel de zonen van. Zowel Dries Eeckhout als Sam Declercq kregen het volleybal met de paplepel mee want hun vaders maken reeds jaren deel uit van de voortrekkersploeg die Knack Volley rijk is. Bovendien doorliepen beiden als speler ook alle jeugdrangen van Knack Volley. Sedert dit seizoen sluiten James Coryn (al jaren trouwe supporter en trommelaar) en volleybaldier Wouter Denoulet ook aan bij de actieve werking van de supportersclub.

Het doel van The Blue Wall is om een actieve link te zijn tussen spelers, supporters, jeugdspelers & bestuur. Hoe proberen we dit te realiseren?

Actief hoorbaar (trommels) tijdens de matchen vanuit blok 4. Een felbegeerde ‘speler van het jaar’ verkiezing. Organisatie van verplaatsingen, ook Europees (remember Tours & Modena). Extra kleur & visibiliteit in de zaal met het ‘TEAM BLUE’ spandoek, de (landen)vlaggen en Blue Wall petten. Via onze socials houden we jullie zoveel mogelijk op de hoogte van de (oefen)matchen, leuke insights en nieuws van de eigen Knack jeugd. En Europees hebben we ook ons plezier gehad vorig seizoen met 12 topmatchen, inclusief een Europacupfinale.

Wij gaan ons 3e levensjaar in met The Blue Wall. Onze naam is ondertussen al welbekend in volleyballand. Met meer dan 1.000 volgers op The Blue Wall Instagram draaien we goed mee tussen andere officiële volley accounts in België. Onze Facebook pagina heeft ondertussen een herstart doorgemaakt en is te vinden via Facebook.

Momenteel zijn we met een 90-tal actieve TBW leden. Met een eenmalige bijdrage van €15 lidgeld zijn bovenstaande acties/aankopen allemaal mogelijk gemaakt. Waarvoor dank!

Nieuwe leden zijn natuurlijk nog altijd welkom onder de gekende voorwaarden, hieronder terug te vinden. We willen blijven groeien.

Een aantal nieuwe initiatieven zitten nog in onze koker, we houden jullie hiervan uiteraard verder op de hoogte.

Ideeën of suggesties van jullie kant uit zijn natuurlijk ook altijd welkom via onderstaand mailadres of aan de toog in de Tomabelhal.

LID worden van The Blue Wall ?

Voor slechts € 15 (€ 10 < 12 jaar) kan je net zoals Hendrik Tuerlinckx lid worden van The Blue Wall.

Stuur een mailtje naar thebluewall@knackvolley.be en activeer je lidmaatschap. Bezorg ons je naam, adresgegevens en GSM nummer en wij doen de rest. 

Wat zijn de VOORDELEN ?

  • Ontvang de unieke Trucker Cap van The Blue Wall.
  • Maak kans om de trofee ‘Speler van het jaar’ persoonlijk te overhandigen aan een speler van Knack volley uit naam van de supporters & The Blue Wall en ontvang het gesigneerde truitje van deze speler.
  • Automatisch lid van de Whatsapp groep ‘De Huppelhoek’ waar je een unieke inkijk krijgt op verschillende momenten voor/tijdens/na trainingen & matchen van Knack volley (foto, video, quote…).
  • Blijf als 1e op de hoogte van de nieuwe initiatieven van The Blue Wall (verplaatsingen…)
  • Maak kans op gratis tickets voor thuiswedstrijden van Knack volley.
  • The Blue Wall engageert zich om hiervan telkens €1 te storten aan een goed doel uit de regio. (vb: “Ride for Papie” van huisfotograaf & topsupporter Jo Naert)

In de PERS

The Blue Wall supportert trouw voor Knack Volley: “Hopen op het Sportpaleis”  http://dlvr.it/ScTHGZ

Contactgegevens

The Blue Wall is online te volgen via Facebook & Instagram

Zelf suggesties of bemerkingen: thebluewall@knackvolley.be

hoofdSponsors