Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Wanneer een verwittigd man er twee waard is…

Op de derde speeldag van de huidige competitie kon Knack Volley, niet zonder moeite weliswaar, de volle buit meenemen uit Guibertin. Gertjan Vande Velde, Gil Hofmans en Simon Van de voorde zorgden voor hevig verweer terwijl Knack Volley opnieuw kon rekenen op man in vorm Simon Plaskie. Blokkerend kwam de thuisploeg aan zomaar eventjes 13 punten.

Nog niet zo lang geleden, gedurende een inhaalduel van de eerste speeldag, maakte vice-kampioen Greenyard Maaseik een uitschuiver in het Centre Sportif J. Moisse door er hun ongeslagen status kwijt te spelen (26/24 26/24 18/25 25/23). In een begenadigde dag liet Gil Hofmans indrukwekkende cijfers noteren: 29 op 50 (58% aanvallend succes) en met nog drie aces er bovenop kwam hij aan 32 punten. Enkel Gertjan Vande Velde raakte nog in de dubbele cijfers(12) voor de thuisploeg. Daar konden de 9 aces van de Limburgers niet tegenop ondanks een respectabele 17 punten van Red Dragon Jolan Cox.

Het actuele nummer vijf in de rangschikking zal zeker en vast op dit elan willen doorgaan nu zondagavond. Pas vanaf de volgende ronde (de halve finale) wordt wie verder kan bekeren uitgemaakt in een dubbele confrontatie. Oppassen is dus de boodschap om niet op een blauwtje te lopen zoals Rekordmeister FC Bayern München in de DFB Pokal: https://sporza.be/nl/2023/11/01/sensatie-in-de-duitse-beker-bayern-munchen-sneuvelt-tegen-laagvlieger-uit-derde-klasse-in-96e-minuut~1698875003017/

En lees dit niet alsof we Guibertin Volley als een laagvlieger of een derdeklasser willen bestempelen! Steven Vanmedegael weet wel beter en zal dit duel andermaal voorbereiden alsof het een duel in de Champions League was. Succes boys!

DeePee 02/11/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.