Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Simon Plaskie verlaat Knack Volley na twee jaar met zeven trofeeën

Op 12 mei 2022 kondigde Knack Volley met gepaste trots de komst aan van Simon Plaskie: https://knackvolley.be/nieuwsitem/simon-plaskie-en-knack-volley-roeselare-gaan-voor-twee-jaar-met-elkaar-in-zee/

Na een eerste seizoen waarbij blessures roet in het eten gooiden manifesteerde Simon zich in zijn tweede seizoen al zeer snel tot één van de steunpilaren van het team.

Met twee supercups, twee bekers, twee titels en een zilveren medaille op zijn palmares kan hij dus een perfect rapport voorleggen. De spreekwoordelijke bank vooruit brengt hem bij de absolute topclub In Duitsland, Berlin Recycling Volleys waar hij Joel Banks als coach krijgt. De Duitse club lukte dit seizoen eveneens een triple en haalde zijn veertiende titel binnen na een duel met VfB Friedrichshafen.

Bedankt Simon voor je aanzienlijke bijdrage in de successen van Knack Volley und Viel Glück bei deiner neuen Herausforderung.

DeePee 02/05/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.