Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Simon Plaskie en Knack Volley Roeselare gaan voor twee jaar met elkaar in zee

De ambitieuze Simon Plaskie (°10 april 2001) is afkomstig uit Puurs en vervolledigt het rijtje van hoekaanvallers voor het komende seizoen. Zoals heel wat jonge spelers is hij ook een product van de Volleybalschool. Na twee seizoenen bij Caruur Volley Gent (2019-2020 en 2020-2021) kon hij verschillende wegen inslaan waaronder een verlengd en verbeterd verblijf onder de hoede van coach Jan Van Huffel, die hem veel vertrouwen schonk. Na een gesprek met coach Frank Depestele zette hij in het voorbije seizoen bij Decospan Menen een eerste stap voorwaarts en bevestigde er zijn veelbelovende mogelijkheden.
Met zijn 1m93, zijn aanvalsbereik van 333 cm en een blokhoogte van 313 cm (opnieuw zijn dit cijfers uit zijn opleidingstijd bij de Volleybalschool) beschikt hij over de nodige fysieke troeven om een belangrijke bijdrage te leveren aan de hoge doelstellingen van zijn nieuwe team. Zijn leerproces is zeker nog niet beëindigd en hij kijkt dan ook met een open geest en een grote leergierigheid uit naar de nieuwe uitdagingen die op hem wachten bij Knack Volley Roeselare.
Welkom Simon en veel succes de komende twee seizoenen.

DeePee 12/05/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.