Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een eerste voor Decospan Menen of een elfde voor Knack Volley?

Traditioneel komen de Landskampioen en de Bekerwinnaar tegen elkaar uit voor de eerste trofee van het nieuwe seizoen. Deze cup is zo’n hebbeding dat je niet persé moet winnen maar bij voorkeur liever niet aan je neus voorbij ziet gaan omdat het toch wel een mooie aanvulling is voor de prijzenkast.

 

In 2022 won Landskampioen Knack Volley zijn tiende, de derde op rij, na een duidelijke overwinning tegen Caruur Gent:

 

De eer van challenger is deze maal weggelegd voor de verliezende Bekerfinalist Decospan Menen. Onze buren kennen alvast een kanjer van een tegenslag met de blessure en bijgevolg zes maanden inactiviteit van hun hoofdaanvaller Basil Dermaux.

 

Maar ervan uitgaan dat het voor Knack Volley een walk-over wordt zou ook wel eens een misrekening kunnen zijn. Met het vertrek van vijf spelers uit de kern van vorig seizoen en de langdurige afwezigheden op training van Stijn D’Hulst, Seppe Rotty, Matthijs Verhanneman, Pieter Coolman, Henri Treial en Diego González Castañeda, is het afwachten wie coach Steven Vanmedegael tussen de lijnen zal sturen.

 

Het antwoord op de vraag krijg je op dinsdag 10 oktober om 20u30 in de Tomabelhal.

 

Ach ja…voor zij die nog niet op de hoogte zijn en om redenen waarover we beter niet in detail treden: we kregen opdracht om deze keer niet te spreken over de Supercup maar wel over de Liga cup of ook de League Cup. Om die reden hebben we dan ook asap deze reeds kant-en-klare aankondiging gewijzigd.

 

Deze wedstrijd zit niet in het abonnement, wees erbij en koop je tickets via volgende link: https://tickets.knackvolley.be/event/260

 

We voorzien ook een live-stream met ondermeer, voor aanvang van de wedstrijd, een interview met Marie De Clerck General Manager van de Liga.

 

DeePee 03/10/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.