Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De ontgoocheling doorslikken

Zelfs na een nachtje slaap is een gevoel van ontgoocheling nog niet verdwenen. De ‘verbanning’ naar de CEV-cup mag dan voor de media gefundenes Fressen zijn en om andere redenen die je kunt lezen in het stukje van GDI (Europees naar Limburg) een godsgeschenk, het scheelde niet veel of we gingen door in het Kampioenenbal. Die ontgoocheling slaat vanzelfsprekend niet op het team maar louter op het resultaat want in deze Champions League-campagne had dit Knack Volley zeker zijn plaats en liep finaal weg met de weinig benijdenswaardige titel van ‘beste afvaller’.

Cucine Lube Civitanova was echter niet in feestmodus en liet dus niets aan het toeval over. Knack Volley Roeselare moest dus niet rekenen op een geschenk al werd de wedstrijd voorafgegaan door een staande ovatie door de lokale aanhang voor Stijn D’Hulst. Met Luciano De Cecco, Barthélémy Chinenyeze, Marion Yant Herrera, Ivan Zaytsev, Simone Anzani en Aleksander Nikolov stond heel wat volleybalkapitaal en -talent tussen de lijnen. Dat talent was er ook bij Knack Volley, over het weddeverschil zullen we maar zwijgen.

Goede wijn behoeft geen krans en voor een wedstrijdimpressie verwijzen we graag door naar het artikel van Walter Vereeck in hln.be

Rik Bekaert zag het zo in de Krant van West-Vlaanderen

Ook bij Sporza.be mochten we op deze avond van de verkiezing van de gouden teenslets toch een artikel verwelkomen.

Zelfs bij Het Nieuwsblad kregen we een eervolle vermelding van vier lijnen.

Brilsmurf 26/01/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.