Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Zonder vrijwilligers geen vijftiende bekeroverwinning!

Zondag behaalde Knack Volley zijn vijftiende bekeroverwinning.

Wie is Knack Volley? Niet alleen de spelers en de volledige staff, niet alleen de raad van bestuur, de mensen van de Knack-office of het dagelijks bestuur. Knack Volley betekent ook tientallen, vaak onzichtbare, vrijwilligers voor talloze kleine en grote taken die elk op zich de geroemde en vaak geciteerde geoliede Knack-machine draaiend houden naast het veld.

Zonder vrijwilligers geen vijftien bekers, zonder vrijwilligers geen dertien titels, geen tien Supercups, geen CEV-cup. Door de jaren heen hebben honderden vrijwilligers gezorgd voor het palmares van de club, voor de jeugdwerking en de speelvreugde van honderden jongeren, voor een superbelevenis van zijn supporters.

We willen van deze Week van de Vrijwilliger gebruik maken om iedereen, ook de mensen uit het verleden, nogmaals een dikke merci te zeggen voor elke bijdrage die gezorgd heeft dat Knack Volley Roeselare is wat het nu is: een topclub die ook in Europa meetelt. Een topclub is een topclub in alle geledingen, ook naast het veld. Knack Volley heeft dan ook topvrijwilligers.

Toch willen we van deze gelegenheid gebruik maken om, opnieuw, een warme oproep te doen. Helpende handen zijn nog steeds welkom, wacht niet tot je op pensioen gaat, het kan op elke leeftijd. Interesse? Aarzel niet en mail naar johny.engels@knackvolley.be

Meer concreet zoeken we onder meer (maar niet alleen) dringend een medewerker voor de livestreaming van onze thuiswedstrijden.

“Je selecteert vanop een tablet de juiste camera (uit vier camerastandpunten) voor  de livestream, selecteert/tagt de meest prangende fases voor een automatische samenvatting en monitort permanent de kwaliteit van het resultaat qua beeld en geluid.

Je publiek bestaat uit de eigen supporters die omwille van omstandigheden de match niet kunnen bijwonen, uit supporters van de tegenstander en neutrale volleyballiefhebbers die online de wedstrijd volgen via het nieuwe streamingkanaal van de Lotto Volley League.”

Wens je meer informatie of heb je interesse? Mail dan naar paul.dhaene@knackvolley.be

DeePee 01/03/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.