Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

ZOMERSTAGE IN KNACK – ONDERBOUW

Vorig jaar organiseerden we onze derde zomerstage in Knack voor de onderbouw. Wegens het succes van de afgelopen jaren willen we deze stage de komende zomer heel graag opnieuw laten doorgaan. Enthousiaste volleyballertjes zijn heel erg welkom tijdens de week van maandag 10 tem vrijdag 14 juli. We bieden trainingen aan vanaf 9u en sluiten onze stage af rond 16u30. Er is elke dag opvang voorzien voor de training vanaf 8u30 en na de training tot 17u. We trainen in de sporthal van de VMS met de jongsten en in de sporthal van het college in de Zuidstraat met de U11 en U13.

Voor wie? U13, U11
Waar? In de sporthal van het College – Zuidstraat 27, Roeselare

Voor wie? Volleytour (8-10 jaar), start2volley (6-8 jaar) en volleytuin (5-6 jaar)
Waar? I
n de sporthal van de VMS – Blekerijstraat 51, Roeselare

De jongsten zullen naast hun baltraining ook dagelijks omnisport beoefenen. We gaan met de volleytour, start2volley en volleytuin één voormiddag tennissen op de terreinen op de site van Schiervelde bij tennisclub Alexander. Bij de U11 en U13 voorzien we teambuildingsactiviteiten en wordt er via beelden ook feedback gegeven op de techniek van de spelers. Bepaalde volleybalacties worden gefilmd en daarna besproken met de spelers/speelsters. Onze U11 en U13 gaan één voormiddag tennissen en ook één halve dag beachvolleyballen.

‘s Middags voorzien wij een belegd broodje en een drankje voor wie dat wenst. Je mag ook zelf een lunchpakketmeebrengen. Iedereen krijgt een vieruurtje aangeboden van de club na de baltraining in de namiddag.

De kostprijs voor een Knack-speler voor deze stageweek bedraagt 150 ZONDER lunchpakket en €170 MET lunchpakket inbegrepen. Voor een speler / speelster van een andere club kost de stage €160 ZONDER en  180 MET lunchpakket inbegrepen.

Gelieve bij inschrijving het inschrijvingsformulier ingevuld te bezorgen via mail op het volgende adres: hanne.descheemaeker@knackvolley.be voor 1 juni 2023.
Noteer als onderwerp van de mail aub ‘zomerstage 2023. Jullie kunnen de inschrijving definitief maken door het bedrag over te schrijven voor 1 juni 2023 op het volgende rekeningnummer: BE78 9501 6163 6586. Gelieve als mededeling de voornaam en familienaam van de speler/speelster + zomerstage 2023 te vermelden.

We maken geen (te) grote groepen en zullen de inschrijvingen afsluiten als de stage volzet is. Indien u nog vragen heeft, kan u ons steeds bereiken op 0486 36 06 93 (Hanne Descheemaeker – jeugdcoördinator) of 0472 34 23 89 (Johny Engels – clubsecretaris).

Hanne Descheemaeker en Johny Engels 14/03/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.