Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

Zomerstage 2022 Knack Volley Roeselare

Kijk je ook op naar de spelers van Knack Roeselare? Laat je volleybalvaardigheden dan naar een hoger niveau brengen en beleef deze volleybalstage bij één van de beste volleybalclubs van het land. Jouw volleybaltechniek, spelinzicht en kracht worden opgekrikt. Intensieve baltrainingen, een beach- en krachttraining en heel veel ‘leute’ staan op het programma. De volleybaltrainingen worden afgewisseld met andere sporten, een zwemuitstap en leuke activiteiten ter ontspanning. Op donderdagavond bouwen we een feestje en op vrijdagmiddag sluiten we onze stage af met een groot volleytornooi waarbij jongens en meisjes van verschillende teams samen een ploegje vormen.

De zomerstage is een interne stage waar deelnemers, trainers en begeleiders samen zijn van zondagavond 3 juli tot en met vrijdagavond 8 juli 2022. De stage staat open voor zowel meisjes als jongens van 14 jaar tot en met 18 jaar, geboortejaren 2008 tot en met 2004. Voorwaarde is wel dat men aangesloten is bij een volleybalclub.

De kostprijs voor deze week vol volleyfun bedraagt €334.

Inschrijven kan van NU via volgende link naar de Sporta website

Daar is ook alle verdere info terug te vinden.

We kijken ernaar uit om er samen een mooie, sportieve stage en zomer van te maken! We hopen dat jij er ook (weer) bij zal zijn! De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in voor deze ‘moa how zeh’ onder de volleybalstages!

Sportieve groeten

Hanne Descheemaeker

jeugdcoördinator onderbouw Knack Roeselare

0486 36 06 93

hanne.descheemaeker@knackvolley.be

Johny 26/01/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.