Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Zomerstage 2021 Knack Volley Roeselare

Kijk je ook op naar de spelers van Knack Volley Roeselare? Betreed dan het heilige parket van deze volleybaltopper. Laat je volleybalvaardigheden naar een hoger niveau brengen door een topcoach en word zelf een jonge belofte! Als een echte prof leven bij één van de beste volleybalclubs van het land? Dan kan! Je beleeft een professionele volleystage bij Knack Volley Roeselare. Jeugdcoördinator Hanne Descheemaeker en hoofdtrainer Steven Vanmedegael heten jou welkom in het moderne volleybalcomplex van Schiervelde/Tomabelhal waar jouw techniek, spelinstinct en kracht een glansrijke metamorfose ondergaan. In de wandelgangen kom je beslist een echte profspeler tegen voor de ‘selfie of a lifetime’. Een training met assistentie van profspelers, een beachtraining, een krachttraining en heel veel leute en plezier staan op het programma. De ‘moa how zeh’ onder de volleybalstages!

De Topvolleystage omvat vijf dagen volleybaltraining, afgewisseld met andere sporten en ontspanning.  De zomerstage is een ‘internaat’ stage waar deelnemers, trainers en begeleiders samen zijn van zondagavond 04 juli tot en met vrijdagavond 9 juli 2021. De stage staat open voor zowel meisjes als jongens van 14 jaar tot en met 18 jaar, geboortejaren 2003 tot en met 2007. Voorwaarde is wel dat men aangesloten is bij een volleybalclub. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 108.

Inschrijven kan van NU via volgende link naar de Sporta website

Alle verdere info is terug te vinden op de Sporta website.

Vriendelijke groeten,

Engels Johny

Secretaris Knack Roeselare

0472/34.23.89

johny.engels@knackvolley.be

Johny 31/05/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.