Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Zijn Fulvio Bertini en Steven Vanmedegael ook vogelaars?

Uit zeer goede bron weten we dat Emile Rousseaux een vogelaar is.

Na het lezen van de inspirerende voorbeschouwing op de site van Greenyard Maaseik, we vermoeden van Frank Van Roost, stelden we ons de vraag wie van de twee huidige coaches het verschil zou zien tussen een boerenzwaluw of een huiszwaluw. We durven het sterk te betwijfelen gezien beide heren dit ongetwijfeld geen meerwaarde zullen vinden bij de uitoefening van hun job. Hoogstens kunnen ze zich laten inspireren door bestaande vogelspreekwoorden die ze bij hun peptalk kunnen toepassen.

Eén van hen zou kunnen uitspreken dat een vogel zingt zowel van armoe als van weelde omdat er ondanks de nederlaag zeker en vast positieve punten aan te halen zijn. De ander zal dan op zijn beurt misschien waarschuwen voor een vogel die te vroeg zingt ’s avonds door de kat gegeten wordt.

Maar na het eerste duel zal geen van beiden zich een vogel voor diezelfde kat voelen want er is altijd wel een vogel die zingt.

De kans op een derde hond is in deze fase van de competitie uitgesloten. Het wordt normaliter een mooie strijd en niet om ‘s keizers baard maar om ofwel het verderzetten van een reeks ofwel het opnieuw aanknopen met een traditie.

Duren is een mooie stad, dit mocht Knack Volley dit seizoen ondervinden. Met het thuisvoordeel in de hand is het voor Greenyard Maaseik opletten want ook tussen mooie bloemen groeien brandnetels.

Er is dus bij de communicatieteams van Greenyard Maaseik en Knack Volley Roeselare heel wat inspiratie aanwezig. Maar uiteindelijk is iedereen benieuwd wie het best geïnspireerd is tussen de lijnen, want daar draait het om. Kan Knack Volley direct een serieuze tik uitdelen om het thuisvoordeel af te snoepen of behoudt Greenyard Maaseik zijn voordeel en haalt het de eerste slag binnen? Kijken kan op de geëigende Tv-kanalen en de Livestream van de Lotto Volley League.

DeePee 15/04/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.