Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Ze zijn er… de nieuwe Champions Final 4 GIFs!

Marketingstagiairs, bij Knack Volley Roeselare, Mathias Grymonprez en Simon Muylle konden de voorbije dagen hun creativiteit de vrije loop laten en zorgden dan ook voor een leuke verrassing met de Champions Final 4 in het verschiet: een gloednieuwe reeks met animated GIFs.

Sinds de uitvinding in 1987 zijn ze niet meer weg te denken en op Social Media wordt er gretig gebruik van gemaakt: de korte filmpjes of afbeeldingen die in een oneindige loop afgespeeld worden. Toch leken ze tot 2017 een stille dood te sterven maar met de opkomst van Whatsapp begonnen ze aan een wederopstanding. Waar een GIF vroeger vooral een decoratieve functie had, wordt die nu vooral gebruikt om een emotie uit te drukken zodat verdere commentaar overbodig is.

Gebruik deze nieuwe GIFs dus op Facebook, instagram, Whatsapp… enz. Wij gebruikten ze al op dinsdag in de voorbeschouwing van de terugwedstrijd tegen VBC Waremme.

Waar kan je ze downloaden? https://giphy.com/Knack_Volley_Roeselare

We zijn uitermate benieuwd welke van de nieuwe GIFs jullie voorkeur geniet.

Een klein wist-je-datje: GIFs zonder (blauwe) achtergrond worden technisch gezien GIF-stickers genoemd en zijn speciaal ontworpen om te gebruiken bij Instagramverhalen.

 

DeePee 18/03/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.