Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

WWW

Knack Volley Roeselare presenteert vandaag met trots zijn nieuwe website. Deze is ontstaan uit een samenwerking tussen Knack Volley Office, hoofdsponsor Roularta Media Group en IT-partner Zoka GCV (zoka.be). De drijvende krachten achter deze samenwerking komen uit het eigen huis, namelijk Stijn Dejonckheere, brandmanager en Gerdy Geleyn, Organising Director.

Eind vorig seizoen, middenin de eerste coronagolf, organiseerde Knack Volley Roeselare een online bevraging onder zijn supporters, sponsors, medewerkers en bestuursleden met de bedoeling om feedback te ontvangen over de club en zijn werking.   Daarin werd ook gepeild naar de tevredenheid en werking van  de website. Hierop kwamen ruim 500 waardevolle reacties binnen.

Deze reacties waren een belangrijke input voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Er werd van nul begonnen en verder gebouwd volgens jullie input. De website is heel wat gebruiksvriendelijker en dynamischer met strak en fris design. Op een paar details na is hij helemaal up and running!

Knack Volley Roeselare nodigt je uit om een eerste kijkje te nemen achter de verschillende rubrieken.

Heb je feedback of suggesties om de website nog beter te maken? We horen het graag op office@knackvolley.be

Oh ja, de WWW. Hoef je alvast niet meer te hanteren. Knackvolley.be is voldoende!

eejo 06/01/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.