Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Woensdag opnieuw match voor Knack Volley Roeselare

Knack Volley Roeselare maakte zaterdagavond geen beste beurt in zijn tweede confrontatie van dit seizoen met Greenyard Maaseik. Na tien zeges op rij ging Roeselare voor de eerste maal onderuit in de nationale competitie. Na een geslaagde start, winst met 26-28 in set 1 en 17-20 in set 2, moest het team van coach Steven Vanmedegael zijn betere erkennen in de plaatselijke rood-witten. Maaseik komt naast Roeselare aan de leiding in de rangschikking maar met slechts één verliesmatch op elf blijven de Knack-boys eerste staan.

“Samen met de Champions League-match tegen Warschau was dit onze zwakste match van het seizoen. Maar dit was een off-day, dus maken we ons geen grote zorgen. En we kunnen beter in deze fase van het seizoen verliezen dan straks in de play-offs”, liet Hendrik Tuerlinckx na de match optekenen.

“Moeten we deze ondermaatse match zo snel mogelijk vergeten? Neen, we moeten deze eerste competitienederlaag van het seizoen juist zo grondig mogelijk analyseren en daaruit de nodige lessen trekken”, reageerde Matthijs Verhanneman de volgende dag. “Liefst voor woensdag al, want dan wacht ons alweer een moeilijke verplaatsing. Bij de buren in Menen willen we opnieuw het normale Roeselare op het terrein tonen.”

De laatste officiële competitiewedstrijd van Knack Volley Roeselare op bezoek bij Decospan Menen dateert al van 21 december 2019. Zonder Hendrik Tuerlinckx in het team won Knack Volley in ‘de hel van Mjiende’, toen kon dat nog, slechts moeizaam met 2-3 (25-17, 17-25, 14-25, 25-23, 12-15). Het verloor hierdoor één punt én zijn eerste plaats in het klassement waardoor Lindemans Aalst achteraf als leider in de rangschikking het seizoen 2019-2020 afsloot. Zover wil Knack Volley Roeselare het deze maal niet laten komen. Met nog drie matchen te gaan komt het einde van de eerste competitiefase in zicht. Iets wat we bij de start begin oktober enkel konden hopen. En die eerste competitiefase wil Knack Volley kost wat kost aan de leiding afsluiten.

Let op! De match van woensdag in Menen start om 19.30u. Nog steeds zonder publiek maar opnieuw te volgen via de livescore of de livestream van de EuroMillions Volley League. Maar ook via een livestream op de facebookpagina van Decospan Volley Menen.

 

Kalender januari-februari

 woe 13 januari om 19.30u           Decospan Menen – KNACK VOLLEY (competitie)

zat 16 januari om 20.30u              KNACK VOLLEY – Lindemans Aalst (competitie)

zat 23 januari om 20.30u              KNACK VOLLEY – Decospan Menen (competitie)

 

vrij 29 januari om 21u                    KNACK VOLLEY – Tectum Achel  (1/2 finale BvB)

zat 06 februari om 20.30u            Tectum Achel – KNACK VOLLEY (1/2 finale BvB)

 

din 09 februari om 18u                 KNACK VOLLEY – Verva Warszawa Orlen Paliwa (CL)

woe 10 februari om 17.30u         KNACK VOLLEY – Kuzbass Kemerovo (CL)

don 11 februari om 18u                Leo Shoes Modena – KNACK VOLLEY (CL)

 

(onder voorbehoud: zondag 21 februari om 14u  BEKERFINALE)

eejo 11/01/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.