Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Winnaars spandoekenactie

Eind maart startte Knack Volley met een ludieke spandoekenactie om de Tomabelhal wat inhoud en kleur te geven tijdens de Play Off Finals. Deze actie kreeg onmiddellijk heel wat respons van jeugdspelers, jeugdteams en enkele ‘die hard’-supporters van Knack Volley. Dankzij hun spandoeken schitterde de Tomabelhal tijdens de Play Off Finals voor het oog van duizenden televisiekijkers. Bovendien gaven ze de spelers tijdens de finalewedstrijden en de trainingen die hieraan voorafgingen de extra energie die nodig was om de kampioenstitel binnen te halen, de twaalfde in de rijke clubgeschiedenis.

 Onder de vele spandoeken werd een Top Vijf verkozen van meest originele, grappige, kleurrijke, sympathieke en leuke inzending. Hiervoor zorgden volgende creatievelingen: Stan Bostyn, Dieter Geleyn, Gilles Vanhecke, Vince Verhanneman en Vic Verschaeve.

Knack Volley Roeselare bedankte hen met een unieke verrassing: een  ‘Star of the Game’-volleybal met de handtekening van alle spelers. We zagen heel wat glunderende gezichten toen ze hun prijs kwamen ophalen in de Knack Volley Office.

eejo 05/05/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.