Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Wie van de drie: mijn naam is…

In lang vervlogen tijden, weliswaar spraken de dieren niet meer en was er al kleurentelevisie, keken we naar het programma “Wie van de drie?”. In dat programma (gebaseerd op de Amerikaanse televisiequiz To Tell The Truth) kwamen drie personen voor het panel Bekende Nederlanders zitten en elk sprak de legendarische zin uit “mijn naam is… en ik ben…”. De eerste puntjes  werden aangevuld met steeds dezelfde naam en de tweede met steeds hetzelfde beroep. De opdracht van het panel was om, aan de hand van vragen en binnen de tijd, de persoon die de waarheid sprak eruit te kiezen.

De volleybalvariant op het einde van dit volleybalseizoen ziet er als volgt uit: “Mijn naam is… en ik ben de coach van de Landskampioen in de EuroMillions Volley League seizoen 2021-2022”. Vervolgens verschijnen Steven Vanmedegael, Frank Depestele en Fulvio Bertini van achter het gordijn en nemen ze plaats op de stoelen.

Want dit is de huidige situatie, nog drie ploegen maken aanspraak op de titel van Landskampioen in België. Dat de één al meer kansen heeft dan de ander is duidelijk. Wat ook onomstootbaar vaststaat is dat na zaterdagavond er eentje afvalt. Wie dat wordt zal onze coach wellicht geen kopbrekens bezorgen  want de eigen seizoensdoelstellingen werd ondertussen bereikt: een finaleplaats, met thuisvoordeel, en het bijhorende ticket voor een nieuw seizoen in de Champions League.

Supporters zullen om allerhande redenen de voorkeur geven aan een titelduel met de buren uit Menen. Maar dit zal niet de doorslag geven bij de beslissingen van Steven Vanmedegael. Wie wordt opgesteld en wie rust krijgt met het oog op een korte, maar intense, climax zien we zaterdagavond wel. Sowieso wordt het voor Knack Volley Roeselare dit seizoen een laatste confrontatie met Decospan Menen in hun zaal Vauban.

DeePee 21/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.