Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Wie trekt er aan het langste eind?

De laatste twee confrontaties met Lindemans Aalst resulteerden in twee nipte overwinningen voor Knack Volley. In de drie andere duels dit seizoen (competitie en beker) konden we onze dominantie in duidelijke zeges omzetten (3-1, 0-3 en 1-3).

Lindemans Aalst leek lange tijd de voornaamste challenger te worden voor de titel maar slaagde er, door recente nederlagen in Leuven en Maaseik, niet in zijn hoogconjunctuur aan te houden. Mathematisch blijft de finale nog mogelijk maar dan is de enige optie de drie punten wegkapen uit de Tomabelhal. Ongetwijfeld zal deze ambitie brandend blijven maar communicatief verborgen worden achter het streven naar de derde plek. En we begrijpen volkomen dat men in Aalst de druk wil afhouden.

In het vorige wedstrijdverslag had Brilsmurf het reeds over de druk die bij Knack Volley wel steeds aanwezig is. Niets minder dan het bereiken van de finale is inderdaad de lat waarover het moet springen. En dan zien we wel … zorgen voor later.

Er wacht dus weer een hindernis op het finalepad en onder leiding van onze onvolprezen microman Bart Bataillie roepen we onze supporters op volop de ploeg te ondersteunen, des te meer bij de moeilijke momenten.

Ook voor dit duel kunnen de supporters hun eigen Knack MVP kiezen. Jullie verkozen Pieter Coolman als eerste laureaat. Kan Pieter zijn monsterscore overdoen of speelt iemand anders zich in de kijker en de gunst van onze supporters? Afspraak zondagnamiddag is dus de boodschap. De renners zullen de aankomst in Wevelgem wel zelf vinden, mankeer dus onze afspraak niet en stem mee voor jullie MVP:

Kies vanaf nu jouw eigen Knack MVP of the Game

DeePee 22/03/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.