Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Welkom Pablo Kukartsev!

Met het vertrek van Stijn van Schie zat Knack Volley met een vacante plaats op de opposite. Deze zal volgend seizoen ingevuld worden door de Argentijn Pablo Kukartsev, roepnaam Kuka.

Deze ervaren hoofdaanvaller (23 maart 1993) speelde in zijn geboorteland Argentinië achtereenvolgens voor Puerto San Martin Voley, Ciudad Voley en Bolivar Voley. Toen achtte hij de tijd rijp om de grote plas over te steken: Yugra-Samotlor Nizhnevartovsk (RUS),  AS Cannes (FRA), UBE L’Illa Grau (ESP), een eerste passage bij de Spaanse topper Unicaja Costa de Almería, winst in beker en Supercup,  Club Voleibol Guaguas (ESP) waar de diepbetreurde Angel Falasca ooit nog speelde, vijfde plaats in de CEV-cup, om het voorbije seizoen opnieuw aan te slag te gaan bij Unicaja Costa de Almería en Spaans kampioen te worden.

Pablo meet 203 cm voor 88 kg en werd door de fans van Almeria met de bijnaam “de architect” bedacht. Hij kroonde zich in de titelfinales tot MVP.

Bienvenido a la familia Knack Volley Kuka!

GDI 11/05/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.