Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Welcome back Arno

Goede zielen zijn steeds opnieuw welkom thuis. En dit geldt zeker voor Arno Van de Velde (°1995) die volgend seizoen opnieuw deel uitmaakt van het Knack Volley team. Als gestalterijke middenman (2m10) versterkt hij het middencompartiment dat al uit Pieter Coolman en Rune Fasteland bestaat. Arno neemt de plaats in van de Amerikaan George Huhmann die om persoonlijke redenen besliste om zijn volleybalcarrière even ‘on hold’ te zetten.

Middenman Arno Van de Velde koos op het einde van het seizoen 2018-2019, na zeven succesvolle seizoenen bij Knack Volley, voor een nieuwe uitdaging en kwam tot een overeenkomst met Arago de Sète, een Franse club uit de Pro A. Een seizoen dat voortijdig afgesloten werd omwille van corona. Het voorbije seizoen was Arno actief bij VfB Friedrichshafen dat het in de finale van de play-offs moest afleggen tegen Berlijn en vice-kampioen van Duitsland werd. Arno was onlangs nog actief met de Red Dragons in Kortrijk en zal ook begin september tijdens het EK in Krakow (Polen) tot de kern van de nationale ploeg behoren.

Arno Van de Velde start dus een tweede maal bij Knack Volley Roeselare. Hij kwam na de start van het seizoen 2012-2013 als pas 16-jarige rechtstreeks over van de Topvolleybalschool in Vilvoorde. Hij werd als een soort ‘medical joker’ aangetrokken als vervanger voor Wouter Verhelst die was uitgevallen met een zware blessure. De talentvolle middenman kreeg onder coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael volop de tijd om zich te ontwikkelen tot een vaste pion in de ploeg en werd ook middenman bij de nationale ploeg, de Red Dragons. In zijn voorbije periode bij Knack Volley verzamelde Arno vijf kampioenstitels, vijf bekerwinsten en drie supercups. Arno ondertekende een contract voor 1 seizoen.

eejo 24/07/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.