Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Wat langer wachten op Kuka

Coaches Steven Vanmedegael en Bram Van den hove konden vorige week in zelden geziene omstandigheden de trainingen aanvatten: tien van de twaalf spelers tekenden present!

Enkel Märt Tammearu en Pablo Kukartsev ontbraken nog wegens interlandverplichtingen. Van Märt weten we dat hij in Roeselare blijft na de interland België – Estland op 17 augustus om 20u in onze eigen Tomabelhal. Al zal coach Steven hem ongetwijfeld nog wel een weekje rust gunnen.

Anders ligt het voor Pablo Kukartsev. Eind vorige week maakte de coach van het Argentijnse nationale team, Marcelo Méndez,  zijn definitieve selectie van veertien spelers bekend voor het World Championship 2022. En daar hoort Pablo ook bij.

Het World Championship was oorspronkelijk gepland in Rusland, maar om de gekende redenen wordt het nu gespeeld in Polen en Slovenië van 26 augustus tot 11 september.

Knack Volley wenst Kuka een succesvol en blessurevrij kampioenschap toe en kijkt uit naar zijn komst medio september.

GDI 09/08/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.