Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Wat kan Caruur Gent in de Tomabelhal?

Op de twaalfde speeldag van de Lotto Volley League moest Caruur Gent in eigen huis met ruim verschil de duimen leggen in de eerste twee sets tegen Greenyard Maaseik (19-25 en 12-25). De zeven aces van nieuwkomer Shahsavan Baghdady (Maaseik) wogen zwaar door en de thuisploeg kon in set drie wel meer weerwerk bieden maar liep finaal op een block van Ferre Reggers (24-26).

Sinds het seizoen 2018-2019 konden de Oost-Vlamingen in de veertien onderlinge duels met Knack Volley geen punten en slechts vier sets sprokkelen. Het wordt dus andermaal een moeilijke klus voor het team van coach Jan Van Huffel. Maar een verrassing is vanzelfsprekend nooit uitgesloten want een plek in de Champions Play Offs kan hen amper ontsnappen en er zit dus geen druk op de ketel. ‘Niets moet, alles mag’ en wie weet hoe zwaar de verplaatsing naar Italië doorweegt bij de leider in de Lotto Volley League?

Natuurlijk kan coach Steven Vanmedegael een beroep doen op zijn talentvolle kern en zijn de spelers erop uit om hun ongeslagen reeks verder te zetten. Maar de komende driedubbele confrontatie tegen het nummer twee in België en de onbeschikbaarheid van enkele spelers nopen toch tot het voorzichtig omspringen met de krachten.

DeePee 27/01/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.