Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Waarschuwing want Waremme wil weleens winnen

Zelfs al staat VBC Waremme momenteel met nog geen enkele overwinning op de laatste plaats in het klassement, toch blijft het team van coach Sacha Koulberg een niet te onderschatten tegenstander. Dat ondervonden woensdagavond zelfs onze concullega’s uit het Maasland nog. Op het einde van de tweede set leidde VBC Waremme na aanvallend werk van Lallemand met 24-23. Alle hens aan dek bij de bezoekers die uiteindelijk nog drie setballen nodig hadden om het tij met 26-28 in hun voordeel te keren.

Een blik op het klassement leert ons dat VBC Waremme van ieder team, met uitzondering van Knack Volley en Greenyard Maaseik, een set kon afsnoepen. En van Lindemans Aalst zelfs twee sets (2-3 verlies thuis). Men is dus best steeds op zijn hoede, vooral als Roman Abinet en Serghei Predius in hun dagje zijn. Begin november nam een heel geconcentreerd  Knack Volley wel héél vlot de maat van Waremme. Het werd ‘a clean sheet’ met 0-3 (16-25, 14-25, 20-25) in amper 62 speelminuten. In een match waarin coach Steven Vanmedegael, met uitzondering van Andreas Fragkos en George Huhmann, al zijn spelers liet opdraven. We zijn benieuwd met welk team er zaterdag wordt gestart.

De wedstrijd wordt opnieuw live gestreamd vanuit de Tomabelhal met deze maal oud-speler Josip Josipovic op de co-commentatorstoel naast Bart Coopman. Afstemmen op de link ten laatste om 20.30u.

eejo 11/12/2020

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.