Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Voorzitterwissel bij Knack Volley Roeselare

Na acht jaar als voorzitter en 28 jaar als bestuurslid geeft Francis De Nolf de fakkel door aan Rik Vervisch, ondertussen drie jaar lid van de Raad van Bestuur van Knack Volley Roeselare.

“Het is het juiste moment om nu het voorzitterschap aan Rik door te geven” zegt Francis De Nolf. “Met Knack Volley Roeselare op een sportief hoogtepunt, zowel met het eerste team dat nog strijd levert op alle fronten als met de schitterende resultaten van de verschillende ploegen en een succesvolle jeugdwerking. Er is het afgelopen decennium veel gebeurd: mooie sportieve successen, de succesvolle uitbouw van onze “One Team, One Family” gedachte, de samenwerking met onze vele sponsors en dan vooral met Stad Roeselare, maar daarnaast ook het overbruggen van een moeilijke Covid periode, een grote uitdaging voor de volleybalsport in België.”

Francis De Nolf zet daarmee de traditie verder van zijn voorgangers Edwin Blauwblomme en Daniël Vanden Berghe, die ook de fakkel doorgaven. “Ik wil vooral de bestuurders, medewerkers, spelers, trainers en staf, stadsbestuur, sponsors, supporters, vrijwilligers, jeugdbestuur en medewerkers bij de jeugd van harte bedanken voor de vele steun en voor al die prachtige jaren. Want zij maken de club. Nu keer ik terug naar waar het allemaal begon voor mij, terug als supporter en sponsor van de club. Knack Volley Roeselare is een warme en ambitieuze club. De Raad van Bestuur werd uitgebouwd met experten in hun vak. Met Rik Vervisch krijgt de club een ondernemer als voorzitter, die ervaring, passie en energie zal steken in de club met een grote liefde voor de volleybalsport in het algemeen.”

Rik Vervisch, 56 jaar, zit al 35 jaar in het volleybal. Hij stond aan de wieg van Brovo Roeselare, samen met Dirk Specenier, algemeen directeur van Knack Volleybal Roeselare en Geert Sintobin, voorzitter van Bevo Roeselare. Daarna was hij jarenlang verantwoordelijk voor het sportief beleid bij Pervol Ruiselede. Rik Vervisch werkt al 35 jaar als bedrijfsadviseur en woont met zijn echtgenote Kathy in Ruiselede. Hij heeft één zoon, die ook gebeten is door de volleybalmicrobe.

“Het is tegelijk een enorme eer maar ook een grote verantwoordelijkheid om de mooiste volleybalclub van België te mogen leiden”, zegt Rik Vervisch. “De bedoeling is natuurlijk om ons sportief succes te continueren zowel bij het eerste team als bij onze jeugdploegen, maar ook om verder onze bredere Knack Volley community te gaan versterken, samen met onze trouwe sponsors, onze supporters en onze vele vrijwilligers en medewerkers. Daarom moeten we verder waken over de financiële gezondheid van de club en verder bouwen aan onze lokale verankering in Roeselare en omgeving”.

“We willen met Knack Volley Roeselare op een verantwoorde manier mee evolueren als een voorloper van de moderne sportclub, door blijvend te ijveren voor het uitbouwen van onze sport, door nieuwe mogelijkheden als digitalisering en duurzaamheid te omarmen. Met de lancering van Knack Volley Connect hebben we een eerste stap gezet in het verder uitbouwen van onze brede Knack Community en meer initiatieven zullen volgen. Ik ben ervan overtuigd dat we, met de steun van onze bestuursleden, medewerkers, vrijwilligers, supporters en sponsors, Knack Volley Roeselare een mooie toekomst kunnen bieden”.

 

Knack Volley 19/12/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.