Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Voor het eerst naar Rekkem in de Lotto Volley League

Niet dat Decospan Menen reeds met het mes op de keel zal spelen om punten te sprokkelen in hun ambitie naar de Top zes die toegang biedt tot de Champions Play Offs. Maar na hun zeer onverwachte nederlaag in Waremme is het toch stilletjes aan van moetens bij onze buren en zullen ze vol aan de bak moeten met na zaterdagavond nog slechts vier wedstrijden voor de boeg. Verstoppertje spelen met het oog op de Bekerfinale is dus zeker niet aan de orde voor de mannen van Frank Depestele.

Op dat vlak bevindt Knack Volley zich in een heel wat betere positie met inmiddels vijf punten voorsprong op het nummer twee, Lindemans Aalst. Benieuwd wat de enthousiaste Ajuinen in eigen huis brengen tegen hun naaste achtervolger, Greenyard Maaseik.

Ongetwijfeld zal de nederlaag op de openingspeeldag nog in het geheugen zitten van het team in blue en deze keer moeten de buren wellicht niet rekenen op cadeau’s. Al was het maar om ook op het mentale vlak met een, weliswaar kleine, voorsprong de Bekerfinale aan te vatten. Maar de wedstrijd wordt, zoals steeds, met het nodige respect aangepakt. Marc Willems en Dominique Baeyens voorzien de nodige deskundige commentaar voor de kijkers met een sportabonnement bij Telenet en Proximus. Op 5 februari lanceren beide volleybalfanaten bovendien hun eerste wekelijkse podcast onder de welluidende titel ’tweemansblok’. Hierover berichten we eerstdaags meer uitvoerig.

Op zondagmorgen mag u dan ook op deze website een wedstrijdsfeerverslag verwachten en hopelijk kunnen we onze bibliotheek van superlatieven opentrekken voor een elfde overwinning op rij.

DeePee 26/01/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.