Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Volley Haasrode Leuven is de eerste tegenstander in het nieuwe kalenderjaar

Het lijdt geen twijfel dat Volley Haasrode Leuven met een wrang gevoel terugblikt op het jaareinde waarin ze, geteisterd door de onbeschikbaarheid van Hendrik Tuerlinckx en Simon Peeters, slechts in de Golden Set de droomfinale voor hun kapitein en toekomstig coach misliepen.

Bij Knack Volley kregen de spelers hun welverdiende rust maar meer dan enkele dagen zonder volleybal zat er niet in. Zowel tussen Kerst en Nieuw als op dinsdag 02 januari was het opnieuw werkendag. Op het programma van de maand januari, en in aanloop naar de Bekerfinale op zaterdag 10 februari 2024, staan er vier wedstrijden in de Lotto Volley League op het programma (met een generale repetitie tegen de andere Bekerfinalist op 27 januari 2024) en twee uitwedstrijden in de Champions League (10 januari tegen Ziraat Ankara en 17 januari tegen Kedzierzyn-Kozle).

Welke “personeelsplannen” coach Steven Vanmedegael voor ogen heeft, daar hebben we het raden naar. We kijken dan ook met gezonde belangstelling uit naar wie hij tegen Volley Haasrode Leuven tussen de lijnen zal posteren. Voor Hendrik Tuerlinckx komt dit duel nog even te vroeg want naar eigen zeggen ligt zijn focus op de derde week van januari. Simon Peeters verwachten we daarentegen wel voldoende hersteld aan de andere zijde van het net.

Opgelet! Ook deze wedstrijd heeft een vervroegd aanvangstijdstip: 18.30 uur. Dit zal ons, na een hopelijk gewonnen duel, de tijd gunnen om te proosten op het nieuwe jaar.

Wil je nog even genieten van het voorbije jaar? Bekijk dan zeker en vast het Sportjaaroverzicht van WTV-Focus via https://focus-wtv.be/sport-west-jaaroverzicht-2023/sport-west-jaaroverzicht-deel-1?thema=tv-zone . Vanaf minuut 18:55 komen de zaalsporten aan bod.

En vergeet ondertussen zeker niet je bekerticket te boeken via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdd4QCTCDEmp9ndvF41RdXS9GiIZdtVnRJqMXef-uy0DiK1rg/viewform

 

DeePee 03/01/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.