Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Volley Guibertin komt op bezoek naar de stad van Felke De Bruyne*

Ei zo na moesten we schrijven over het bezoek van het nummer vier maar door nipt belleverlies tegen Lindemans Aalst parkeert het team van Wannes Rosiers zich momenteel op de zesde stek. Doch alles ligt daar op een spreekwoordelijke zakdoek want tussen plaats vier en plaats acht ligt er amper een verschil van drie punten. Enkel Caruur Gent hinkt, ondanks zijn stuntzege, nog eventjes achterop met negen punten.

Het Waalse team moet het in hoofdzaak hebben van de vuurkracht van zijn opposite, Gil Hofmans, die in het laatste duel alweer goed was voor 30 punten aan een zeer respectabele 52%. Hij wordt bijgestaan door Gertjan Vande Velde en afhankelijk van de vorm van de dag doen ook Simon Van de Voorde en/of Gert Van Walle ook een duit in het zakje.

Deze wedstrijd is voor Knack Volley de laatste thuiswedstrijd voor de Bekerfinale op 10 februari. We kunnen ons echter niet voorstellen dat de échte Knack-supporter zijn bekertickets nog niet geboekt heeft.

Maar we gaan stap voor stap en doen er alles aan om onze gunstige uitgangspositie in de Lotto Volley League te behouden.

*Felke De Bruyne is een personage uit de reeks “Chantal” en komt niet uit Izegem maar is van Roeselare.

DeePee 22/01/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.