Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Voeten terug op de grond

Terwijl nog heel wat supporters, waaronder ondergetekende, langzaam maar zeker van die roze wolk naar de werkelijkheid aan het neerdalen zijn is het voor de spelers, na een intens vreugdemoment, al lang weer voeten op de grond.

De tegenstander komende vrijdag mag dan wel een minder schrikwekkende reputatie hebben, de gebeurtenissen in de Tomabelhal hebben dinsdagavond eens te meer aangetoond wat er kan gebeuren als een ploeg zich mogelijks bezondigt aan enige vorm van laksheid, onderschatting, gebrek aan respect of iets in die aard.

Gelukkig lopen er bij Knack Volley voldoende routiniers rond zodat we in zaal Vauban, opnieuw voor de ogen van de TV-camera’s, een geconcentreerd Knack Volley mogen verwachten. Decospan Menen ging op de eerste speeldag van de play-offs onverwacht hard onderuit tegen Caruur Gent en coach Frank Depestele zal ongetwijfeld een reactie van zijn team verwachten. We kunnen ons voorstellen dat de spelersgroep ook zal willen aantonen dat men in het Sportpaleis niet het échte Decospan Menen gezien heeft.

De winnaar krijgt geen beker, geen schaal maar wel bij voorkeur drie belangrijke punten. Kan Knack Volley zijn ongeslagen reeks zeges verderzetten? Aan nieuwe voorspellingen wagen we ons niet meer.

DeePee 08/03/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.