Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

VLAAMS KAMPIOEN EN GOLDEN TICKET VOOR U15

Na een klassieke start raakten we rustig op ritme. De diesel op gang en dankzij een lage foutenlast halen onze gasten de eerste set. Tweede set zorgt servicedruk voor het verschil en we winnen de eerste wedstrijd tegen Denderhoutem.
Een nerveuze eerste set afgewisseld met goed verdedigend werk en slimme afwerking zorgen voor het gewenste resultaat: eerste setwinst. In set twee is Machelen de betere ploeg. Wij gaan onderuit in receptie en laten het afweten in aanval
Een dubbele wissel met Maxime Wickaert en Wout Ponseele waarbij de invallers goed hun job deden zorgt er voor dat we dichter kwamen. Een fenomenale servicereeks van kapitein Louis Callens zorgt voor een remontada: 17-24 wordt 25-24. Uiteindelijk setwinst met mentale weerbaarheid. 27-25.
Een wedstrijd waarin we bewezen wat voor een progressie we dit seizoen maakten: eigen spel zuiver spelen. Wissels zonder niveau te verliezen is de sterkte van deze groep en dat bewezen ze ook. Josse Vandamme en Lucas Louvaert kwamen sterk in. Waar echter in de eerste set de unforced errors nog te frequent voorkwamen bewezen ze in set twee dat ze het ook vlot scorend kunnen. Een nieuwe winst vandaag van onze groep!
Nog 1 set en we zijn Vlaams kampioen. Maar dat willen we niet weten: focussen en gaan voor winst. Punt per punt. De invallers toonden zich opnieuw van goudwaarde. Set een check, set twee wilden we ook. Pakten we ook met dank aan de slimme plaatsballen en servicedruk.
Vanaf de eerste opbouw was het duidelijk. Beide ploegen zijn er klaar voor. Hoogstaand volleybal gekenmerkt door knappe verdeling en afwerking zorgen voor een eerste setwinst. Het aanvallend geweld, servicedruk en een stabiele receptie van ons bleef. Een vechtend Ternat zorgde er voor dat we geconcentreerd moesten blijven spelen. Deden we. Winst. Supercup.

Hannes Clarysse 16/05/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.