Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Vijf matchen op rij in de Tomabelhal

Na drie uitwedstrijden na elkaar tegen achtereenvolgens BDO Haasrode Leuven (1-3 winst), Lindemans Aalst (0-3 winst) en Caruur Volley Gent (0-3 winst) staan er in het jaareinde enkel nog thuiswedstrijden in de eigen vertrouwde Tomabelhal op de kalender voor Knack Volley Roeselare. Deze week op woensdag en zaterdag in de reguliere competitie tegen nogmaals Caruur Volley Gent en VBC Waremme. En volgende week tegen de Europese toppers Verva Warszawa, Kuzbass Kemerovo en Leo Shoes Modena in het Champions League tornooi dat Knack Volley Roeselare in eigen huis organiseert.

Knack Volley Roeselare dreunt momenteel als een trein door de reguliere competitie. Eerste plaats in het klassement, acht wedstrijden op acht gewonnen, slechts vier sets prijsgegeven tegenover 24 gewonnen sets en een plaats in de halve finale van de Beker van België na 0-3 winst bij Caruur Volley Gent.

“Ik was erg gecharmeerd door de focus waarmee mijn spelers het duel tegen Caruur Gent hebben afgewerkt”, blikt coach Steven Vanmedegael tevreden terug. “En nu ben ik ook blij dat we twee thuiswedstrijden, opnieuw tegen Caruur Gent en tegen VBC Waremme, mogen afwerken, vooraleer we aan de Champions Leaguecompetitie starten in de Tomabelhal. Onze servicedruk was heel krachtig. En dat is noodzakelijk want tijdens die internationale matchen gaan de opslagen nog eens tien kilometer per uur sneller zijn.”

Zowel de match tegen Caruur Gent van woensdagavond als die tegen VBC Waremme van zaterdagavond worden live gestreamd vanuit de Tomabelhal met commentaar van ex-Knack speler Ruben Van Hirtum en WTV-journalist Bart Coopman. De link hiervoor komt vooraf op Knack Volley website. Met welk team coach Steven Vanmedegael beide wedstrijden zal aanvatten blijft voorlopig nog een geheim. Maar een zekerheid blijft dat ook deze wedstrijden in aanloop van de Champions League matchen met eenzelfde focus zullen worden voorbereid en worden aangevat.

Zoals u ondertussen al gewend bent bij thuiswedstrijden van Knack Volley Roeselare zal u opnieuw kunnen genieten van een kwaliteitsvolle livestream. De stream vind u onderaan dit bericht.

Kalender december

  • woe 9 december – 20.30u  Knack Volley Roeselare – Caruur Volley Gent (competitie)
  • zat 12 december – 20.30u  Knack Volley Roeselare – VBC Waremme (competitie)

 

  • din 15 december – 20.30u  Knack Volley Roeselare – Verva Warszawa Orlen Paliwa (CL)
  • woe 16 december – 20.30u  Knack Volley Roeselare – Kuzbass Kemerovo (CL)
  • don 17 december – 20.30u  Leo Shoes Modena – Knack Volley Roeselare (CL)

 

eejo 08/12/2020

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.