Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Verzamelen geblazen op maandag 1 augustus 2022

Zowat drie maanden na het behalen van zijn dertiende titel, dankzij een 9-0 tegen challenger Decospan Menen, riep Steven Vanmedegael zijn beschikbare spelers tezamen in de Tomabelhal voor de officiële start van het seizoen 2022-2023.

Die voorbereiding is al in slechtere omstandigheden van start gegaan want, met uitzondering van Märt Tammearu en Pablo Kukartsev, was iedereen aanwezig. Märt speelt op 17 augustus, in zijn vertrouwde Tomabelhal, met de nationale ploeg van Estland een laatste EK-kwalificatiewedstrijd tegen onze Red Dragons. Na deze wedstrijd blijft hij in België en vervoegt hij er zijn teammaats.

Pablo Kukartsev van zijn kant tekent nog present op het WK dat, zoals bekend werd gemaakt, niet in Rusland zal doorgaan maar wel in Polen en Slovenië (van 26 augustus tot en met 11 september). Argentinië neemt het in de poules, naast Iran en Egypte, op tegen de Lange Mannen uit Nederland en die geven ze partij op 28 augustus. De uitzendrechten zijn in handen van Ziggo Sport Totaal (Nederland) en Sporza (België). Een unieke kans wellicht om Pablo voor het eerst aan het werk te zien. Na het WK verwachten we hem dan ook in Roeselare.

Zowel Seppe Rotty als Simon Plaskie konden, in de voorbije maanden, al kennis maken met de hogere trainingsintensiteit. Voor de pas gearriveerde Maicon Leite werd het een primeur maar hij toonde zich direct al van zijn beste kant door met een verbazingwekkende lenigheid geregeld ballen van de vloer te vegen. Ook receptioneel zal hij zeker zijn mannetje kunnen staan en karakterieel slapen we in elk geval op onze beide oren: dit is een teamplayer en zijn integratie in het team zal geen enkel probleem vormen.

We brengen de Knack Volleysupporters binnenkort ook op de hoogte van de reeds geplande oefenwedstrijden.

DeePee 02/08/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.