Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Veegt Lindemans Aalst de nul weg tegen Knack Volley?

Sportief manager Johan Devoghel en met hem heel volleybalminnend Aalst zal zich de start van de huidige competitie wel anders voorgesteld hebben. Na een verrassende nederlaag in eigen huis tegen Caruur Gent (1-3) ging Lindemans Aalst op speeldag twee, minder verrassend dan weer, ook de boot in tegen Decospan Menen (3-0).

Mede door het feit dat de kalendermaker hen op speeldag drie ‘bye’ geplaatst had, zijn ze langs de Kapellekensbaan nog steeds op zoek naar het eerste puntengewin. Door de ‘tabula rasa’ bleven enkel Robbe Van de Velde, Robin Overbeeke en de Est Alex Saarema  behouden en was het, met een karrenvracht nieuwelingen (zelfs met Roeselaarse roots), bijna traditiegetrouw opnieuw opbouwen voor coach Christophe Achten.

In de Bekercompetitie konden ze alvast wel reeds scoren, eerst tegen Hellvoc, wat binnen de logica lag en vervolgens slaagden ze erin om in eigen huis de scalp van Tectum Achel aan hun riem te hangen. Met het thuisvoordeel in handen zullen de Ajuinen zeker proberen om uittredend Landskampioen Knack Volley het vuur aan de schenen te leggen om zo voor eerste puntengewin te zorgen.

Bovendien komen beide teams elkaar nog tegen in een dubbele confrontatie die voor één van hen het ticket voor de Bekerfinale zal opleveren. Een goede reden voor Knack Volley om het mentale voordeel  te veroveren dankzij een overwinning in dit eerste duel. Daarenboven wacht enkele dagen later, op zondag 12 november om 18:00 uur, de eerste clash tegen de eeuwige maar geteisterde opponent Greenyard Maaseik om vervolgens autoritaire leider Volley Haasrode Leuven in de Sportoase te Leuven in de ogen te kijken.

 

DeePee 07/11/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.