Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Un dimanche après-midi à Waremme

Hoewel ze momenteel puntenloos aan de staart bengelen oogsten de Wawa’s dit seizoen niets dan lof. En terecht, want bij het bekijken van de wedstrijdbeelden kan je merken dat het team van Sacha Koulberg en zijn partner in crime,  Frédéric Servotte,  een duidelijk stap vooruit heeft gezet ten opzichte van het voorbije seizoen.

En daar is de komst van de Braziliaan Edson Felicissimo zeker niet vreemd aan. Op zijn Currspelersfiche bemerken we dat hij zelfs actief was bij Asse-Lennik (2013-2014). Vervolgens trok hij naar Cambrai, Tourcoing, Caudry en Plessis… allemaal clubs uit de Franse competitie.

Lienert Cosemans is inmiddels terug van weggeweest en Roman Abinet kan in een begenadigde dag elke tegenstander pijn doen.

Knack Volley vormde tot nu toe een onoverkoombare klip want VBC Waremme wist tegen ons, als enige club, nog nooit een punt te sprokkelen. Meer zelfs, in de laatste zes confrontaties (periode 2018-2021) wist het zelfs geen set te pakken. Toch spraken ze voor aanvang van de competitie de ambitie uit deze nul voor eens en altijd weg te vegen.

Wie dit zal pogen te beletten in het team van Steven Vanmedegael is zoals steeds een groot raadsel. Evenzeer wie de puntenslokop wordt en wie de uitblinker wordt. Maar dit zijn vanzelfsprekend bijkomstigheden die enkel nuttig zijn om de inspiratie van journalisten en pseudo ’s te spijzen. Het resultaat, daar draait het om! Afspraak dus via de live-stream of voor zij die de trip ondernemen naar de Pôle Ballons de la province de Liège te Waremme waar scheidsrechters Tom Knaepkens en Koen Luts alles met grote deskundigheid zullen leiden.

 

 

DeePee 12/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.