Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Tweeluik Waremme – Maaseik: elk volleybalhart bloedt

De kalendermaker zorgde er ongewild voor dat we deze week de sportieve confrontaties aangaan met enerzijds de moederclub en anderzijds de huidige club van de onfortuinlijke Martin Perin. De feiten zijn voldoende gekend, het verdict is bikkelhard.

In eerste instantie voor de jonge libero die al geruime tijd niet meer als ‘beloftevol’ moest gecatalogeerd worden maar een steunpilaar was bij Greenyard Maaseik en bij de Red Dragons.

In tweede instantie is het een groot verlies voor zijn club en bij uitbreiding het Belgische volleybal.

Nu kunnen we nog talloze alinea’s volpennen met oprecht en goedbedoeld medeleven. Deze alinea’s brengen echter geen verandering aan de realiteit. Maar dat één ding als een paal boven water mag staan en dat is dat het hart van elk rechtgeaard volleyliefhebber bloedt bij dit alles.

Met finaal nog een duel tegen Lindemans Aalst eindigt Knack Volley deze eerste fase tegen de huidige nummers vier, drie en twee. Zonder al zelf 100% zeker te zijn van de eerste plaats kan het wel de rol van scherprechter op zich nemen om mee te bepalen wie met hoeveel punten de Champion Play Off start.

Het lijkt ons echter meer dan waarschijnlijk dat Steven Vanmedegael eerder de volgende fase van de tocht naar een eventueel vijftiende kampioenstitel voor ogen zal hebben. Wat wellicht speelkansen kan betekenen voor andere spelers.

Zij die geen Valentijnsafspraak ingepland hebben zien we graag op woensdag 14 februari in de Tomabelhal. Zaterdag 17 februari wacht dan een rit van ruim twee uren richting Maaseik waar de halfvastenkermis pas ingepland staat op 10 maart. Maar zolang zal afscheidnemend coach Bertini niet willen wachten om nog eens aan het feest te zijn.

 

DeePee 13/02/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.