Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Tweede oefenwedstrijd in de Tomabelhal

Er was heel wat belangstelling voor de oefenwedstrijd tegen TLM Tourcoing Volley Ball. Een kleine honderd aanwezigen zagen een felle kamp tussen beide teams. Knack Volley deed in de eerste drie sets beroep op Stijn D’Hulst, Matthijs Verhanneman, Märt Tammearu, Pieter Coolman, Rune Fasteland, Michiel Ahyi en Dennis Deroey. In de vierde set kwamen Maicon Leite en Seppe Rotty tussen de lijnen in vervanging van Pieter Coolman en Märt Tammearu. Dat het lekker evenwichtig en spannend was wijzen de setstanden aan: 25-20, 27-25, 21-25, 23-25. Met 21 punten werd Michiel de puntenpakker voor Knack Volley, gevolgd door Matthijs (14 punten) en Märt (10 punten). Bij Tourcoing was het de 217 cm grote Renan Buiatti de met 15 punten de hoogste score haalde. Met een 2-2 in de setstanden kwam er een einde aan dit duel.

Inmiddels kwam Pablo Kukartsev vanuit Spanje aangevlogen en werd op de luchthaven van Zaventem verwelkomd door Patrick Callens. Zo is het team eindelijk compleet.

Wie echter door omstandigheden niet aanwezig kon zijn krijgt een nieuwe kans komende zaterdag, 17 september, om 16.45u. De tegenstander heet Cambrai Volley. Het nummer dertien van het voorbije seizoen staat onder de leiding van Gabriël Denys en telt in zijn rangen één welbekende naam: hoofdaanvaller Hermans Egleskalns (twee seizoenen Maaseik: 2011-12 en 2012-2013). Verder ook nog minder bekende spelers als Philipp Krois, de Oostenrijker op de liberopositie en de Nederlander Maikel Van Zeist als middenman.

Voor een volgende oefenwedstrijd in de Tomabelhal wordt het wachten tot vrijdag 30 september met het bezoek van de buren uit Menen.

En reserveer alvast ook maar in je agenda: 8 oktober, daarover later meer nieuws.

 

DeePee 16/09/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.