Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Tomabelhal maakt zich klaar voor de Play off Finals

De langverwachte play off finales komen eraan voor Knack Volley Roeselare. Ook al hadden we de mogelijkheid om de matchen in de voorbije maanden via het thuisscherm te volgen, toch zullen jullie volgend gevoel wel kennen: “zaten ook wij maar in de Tomabelhal om onze helden naar de overwinning te schreeuwen”.

Welnu, als trouwe supporters kunnen jullie wel degelijk voor dat extraatje zorgen. Het wordt tijd om de tribunes van de Tomabelhal onder handen te nemen. En hiervoor daagt Knack Volley Roeselare jullie creatieve geesten uit. Maak spandoeken, vlaggen, afbeeldingen, … hoe meer hoe beter! Niet op een simpel A4-tje maar op groot formaat! Zorg dat het voldoende GROOT en DUIDELIJK is vanuit de huiskamer (op bijgevoegd beeld zie je een voorbeeld met zicht op de hoofdtribune – spandoek van 2m60 op 1m70)

KNACK VOLLEY CHALLENGE

Ga aan de slag in jullie eigen bubbel (jeugdteam, vriendenclub, gezin, partners, … ) en bezorg ons jullie mooiste creaties. Wij geven die dan een zichtbare plaats in de Tomabelhal tijdens de play off finales. Zorg voor het creatiefste spandoek, de grootste creatie of de grappigste quote en wie weet wacht er jullie wel een fantastische Knack Volley verrassing.

Breng jullie materiaal vooraf binnen in de Knack Volley Office (kom binnen via de VIP-inkom aan de achterzijde van de Tomabelhal en volg de pijltjes). Dit kan iedere dag tijdens de openingsuren van de Knack Volley Office (van 9 u tot 17 u) en dit tot ten laatste op vrijdag 2 april. Vergeet niet jullie naam te vermelden.

Let op: op dinsdag 30 maart en woensdag 31 maart is de site Schiervelde afgesloten wegens de wielerwedstrijd Dwars door Vlaanderen en is de Knack Volley Office NIET open.

Voor extra vragen of ideeën, stuur een mailtje naar office@knackvolley.be .

ONE TEAM, ONE FAMILY

eejo 23/03/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.