Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Thuisvoordeel veilig stellen

Knack Volley Roeselare speelt zaterdagavond op bezoek bij BDO Haasrode Leuven zijn laatste wedstrijd in de Champions Final 4. Een wedstrijd waarin Knack Volley nog vol aan de bak moet om zijn thuisvoordeel in de komende Play off Finals te verzekeren. Thuisvoordeel dat het vorige speeldag veroverde door Greenyard Maaseik met een zware 3-0 nederlaag richting Limburg terug te sturen. De kloof met Maaseik bedraagt momenteel twee punten. Waarbij beide teams elk vier wedstrijden gewonnen en één verloren hebben. Knack Volley moet dus in Leuven winnen (0-3, 1-3 of 2-3) om zijn eerste plaats te behouden. En omdat de wedstrijd in Leuven één uur vroeger aanvangt (om 19.30u) heeft concurrent Maaseik het voordeel het scoreverloop van zijn tegenstander te kunnen volgen. Hun thuiswedstrijd tegen Decospan Menen start pas om 20.30u.

Voor BDO Haasrode Leuven en Knack Volley wordt het de vierde maal dit seizoen dat ze elkaar ontmoeten. De voorbije drie wedstrijden werden door Knack Volley gewonnen: tweemaal 3-0 winst in de Tomabelhal, éénmaal 1-3 winst in Sportcomplex Haasrode. Voor BDO Haasrode Leuven wordt het de laatste kans om een tegenvallende Champions Final 4 met puntenwinst af te sluiten. Knack Volley is dus gewaarschuwd want met spelers als Gert van Walle, Seppe Baetens, Simon Peeters of Berre Peters aan de andere kant van het net is men nooit klaar. Vooral als de thuisploeg druk kan zetten in hun eerder kleine zaal.

Bij Knack Volley is het uitkijken naar het heroptreden van Matthijs Verhanneman. Hierover beslist trainer-coach Steven Vanmedegael in de loop van deze week. Matthijs speelde zijn laatste wedstrijd in de thuismatch tegen Haasrode Leuven en bleef vervolgens vier weken aan de kant met een scheurtje in de buikspieren.

De wedstrijd kan live gevolgd worden via de link (button) op de Knack Volley website homepage (zaterdag 27 maart om 19.30u)

eejo 26/03/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.