Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

The last dance in de Tomabelhal?

We moeten natuurlijk altijd met twee woorden spreken en zeker na de overwinning tegen Lindemans Aalst is Volley Haasrode Leuven nog niet uitgeteld voor de finale titelstrijd. Maar toch moeten we er rekening mee houden dat woensdagavond het laatste optreden van Straffen Hendrik in spelersplunje in de Tomabelhal te zien kan zijn.

In het andere geval spreken we over een titelfinale tussen de twee tegenstanders van dit duel. En daar zeggen wij uiteraard ook geen neen tegen.

Het wordt woensdagavond sowieso een interessante speeldag met ook het duel tussen de nummers twee en vier op de agenda. Neemt Maaseik afstand van Aalst en zet het hiermee een reuzenstap voorwaarts? Een Lindemans Aalst dat na een zure nederlaag in de Sportoase geen andere optie meer heeft dan twee overwinningen te boeken op woensdag en op zondagnamiddag in de Tomabelhal. Een zware opdracht zowaar voor Christophe Achten om het Aalsterse vuur brandend te houden.

Na de wedstrijd van woensdagavond zijn we halverwege en wachten er nog vijf finales om het eindspel te bereiken. Zowel in Menen als in Waremme liep bij Knack Volley niet alles vlekkeloos en is er in elk geval nog marge om de kwaliteit op te krikken. Al is het maar om ons stressniveau te laten zakken. In zijn mogelijks last dance zal Hendrik Tuerlinckx geen geschenken uitdelen en dus moeten ook wij ons beste beentje voorzetten. En daarbij rekenen we ook de beentjes van de supporters.

Deze supporters kunnen vanaf set drie tot de volgende morgen om 9:00 uur stemmen op de Knack MVP of the Game. Alle uitleg hierover valt te lezen op een afzonderlijke post op deze website: https://knackvolley.be/nieuwsitem/kies-vanaf-nu-jouw-eigen-knack-mvp-of-the-game/ 

 

 

- 18/03/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.