deel dit nieuwsbericht:

The Blue Wall

Dat de nieuwe supportersclub als naam The Blue Wall koos mag ons niet verbazen. Reeds jaren tekent de enige echte Blue Wall present op de Bekerfinales en stuwt Knack Volley naar de hoogste successen en top. Het kan niet anders dat eenzelfde ambitie aanwezig is bij de initiatiefnemers.

De vijf (niet van Enid Blyton) komen zeker niet onbeslagen op het ijs. Twee van hen, Lien T’Joen en Kristof Wynants, trokken jaren mee aan de kar bij het animatieteam en zullen hun ruime ervaring en aanhoudend enthousiasme ten dienste stellen. Stijn Dejonckheere voorstellen hoeft vanzelfsprekend niet. En dan zijn er nog twee met blauw bloed in de aderen. Niet letterlijk natuurlijk en ze ambiëren ook geen adellijke titel maar ze zijn wel de zonen van. Zowel Dries Eeckhout als Sam Declercq kregen het volleybal met de paplepel mee want hun vaders maken reeds jaren deel uit van de voortrekkersploeg die Knack Volley rijk is. Bovendien doorliepen beiden als speler ook alle jeugdrangen van Knack Volley.

Met deze nieuwe supportsclub willen ze de Knack-supporters een stem geven binnen de  globale clubwerking. De aanwezigheid van Stijn Dejonckheere moet die wisselwerking mogelijk maken.

Dit eerste seizoen zien ze vooral als een opstartfase waarbij enkele activiteiten van het opgedoekte animatieteam, zoals onder meer het referendum ‘Speler van het jaar’, worden verdergezet en er aan ledenwerving wordt gedaan.

Hun eerste actie was er alvast boenk op: een gepast eresaluut brengen aan Hendrik Tuerlinckx in de thuismatch tegen Haasrode Leuven. Hij kreeg daarnaast ook een groot formaat lidkaart als supporter en officieel lid nummer 001.

LID worden van The Blue Wall ?

Voor slechts € 15 (€ 10 < 12 jaar) kan je net zoals Hendrik Tuerlinckx lid worden van The Blue Wall.

Ga naar de Knack volley shop en activeer je lidmaatschap

  

Wat zijn de VOORDELEN ?

  • €15 korting op de Knack webshop (bij aankoop van minimaal €50).
  • Automatisch lid van de Whatsapp groep ‘De Huppelhoek’ waar je een unieke inkijk krijgt op verschillende momenten voor/tijdens/na trainingen & matchen van Knack volley (foto, video, quote…).
  • Maak kans om de trofee ‘Speler van het jaar’ persoonlijk te overhandigen aan een speler van Knack volley uit naam van de supporters & The Blue Wall en ontvang het gesigneerde truitje van deze speler.
  • Maak kans op gratis tickets voor thuiswedstrijden van Knack volley.
  • The Blue Wall engageert zich om hiervan telkens €1 te storten aan een goed doel uit de regio.

Omwille van de huidige Covid omstandigheden engageren wij ons momenteel nog niet om verplaatsingen te organiseren met The Blue Wall. Maar dit is zeker ook 1 van onze doelstellingen in de nabije toekomst waar we dan ook over zullen communiceren.

Contactgegevens

The Blue Wall is online te volgen via Facebook

Zelf suggesties of bemerkingen: thebluewall@knackvolley.be

 

Extra in bijlage om te gebruiken op deze pagina

  • Logo The Blue Wall
  • Foto Hendrik Tuerlinckx met lidkaart 001
  • Afbeelding “The Blue Wall” in het Sportpaleis

- 06/12/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.