Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

The Blue Wall, een begrip

Dat de nieuwe supportersvereniging als naam The Blue Wall koos mag ons niet verbazen. Reeds jaren tekent de enige echte Blue Wall present op de Bekerfinales en stuwt Knack Volley naar de hoogste successen en top. Het kan niet anders dat eenzelfde ambitie aanwezig is bij de initiatiefnemers.

De vijf (niet van Enyd Blyton) komen zeker niet onbeslagen op het ijs. Twee van hen, Lien T’Joen en Kristof Wynants, trokken jaren mee aan de kar bij het animatieteam en zullen hun ruime ervaring en aanhoudend enthousiasme ten dienste stellen. Stijn Dejonckheere voorstellen hoeft vanzelfsprekend niet. En dan zijn er nog twee met blauw bloed in de aderen. Niet letterlijk natuurlijk en ze ambiëren ook geen adelijke titel maar ze zijn wel de zonen van. Zowel Dries Eeckhout als Sam Declercq kregen het volleybal met de paplepel mee want hun vaders maken reeds jaren deel uit van de voortrekkersploeg die Knack Volley rijk is. Bovendien doorliepen beiden als speler ook alle jeugdrangen van Knack Volley.

Het is dan ook uitermate verheugend dat Dries en Sam voor extra verjonging zorgen.

Dries was trouwens de grote inspirator achter de spanddoekenactie tijdens de voorbije play-off finales.

Veel wil het vijftal nog niet kwijt over hun doelstellingen tenzij dat ze in eerste instantie actief willen luisteren naar de stem van de supporter en daarop de initiatieven enten die productief zijn voor zowel club EN supporters.

Hun eerste actie was er alvast boenk op : een gepast eresaluut brengen aan Hendrik Tuerlinckx. Hij kreeg daarnaast ook een groot formaat lidkaart als supporter en officieel lid nummer 001. Kwestie van nog een lege muur te vullen in zijn nieuwe woonst.

De aandachtige toeschouwer zag ondertussen ook al opnieuw James Coryn op zijn vertrouwde trommelplek staan.

Tenslotte is The Blue Wall nu ook online te volgen op hun Facebookpagina https://www.facebook.com/SupportersKnackVolleyRoeselare

Knack Volley roept zijn trouwe supporters dit nieuwe initiatief ten volle te ondersteunen en houdt er oprecht aan alle medewerkers van het vorige animatieteam te danken voor de jarenlange inzet!

De spelers hebben als yell : “one,two, team blue”, wie verzint er een leuke yell voor de nieuwe supportersclub?

DeePee 18/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.