Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Terug naar de orde van de dag

Voedingsdeskundige Gino Devriendt zal er zondagavond na de gewonnen bekerfinale alle begrip voor hebben gehad dat spelers en coaches genoten van een stevig pak friet met de nodige sausen. En dat er daar enkele stevige Filou’s of ander alcoholisch nat bij kwam kijken kan duidelijk geplaatst worden onder de noemer ‘dik verdiend’.

Veel tijd om van zijn vijftiende bekertriomf te genieten krijgt het team van Knack Volley echter niet want donderdag komt Lindemans Aalst op bezoek. De ajuinenploeg verloor zijn vier laatste duels en gaat met nul bonuspunten van start. Maar we kunnen ons inbeelden dat ze in elk geval beter willen doen dan het voorbije seizoen waar ze helemaal niets wisten te sprokkelen.

Knack Volley start met vijf bonuspunten doch dit is vanzelfsprekend slechts één punt meer dan het nummer twee, Greenyard Maaseik,  en twee punten meer dan het nummer drie, Volley Haasrode Leuven. Zoals Matthijs Verhanneman terecht reeds liet verstaan is het belangrijk goed van start te gaan om niet dadelijk onder druk te komen.

Het wordt inderdaad een helse maand maart met ook een dubbele topconfrontatie tegen Gas Sales Bluenergy Piacenza, met MVP setter en Olympisch kampioen Antoine Brizard, dat als een pletwals de Coppa Italia veroverde. Noteer alvast met stip dinsdagavond 7 maart 2023 op een voor ons ongebruikelijk aanvangsuur: 20.15u. We verwelkomen die avond met veel plezier de TV-camera’s van Sporza.

Voor de abonnees: deze Europese halve finale zit niet in je abonnement. Heb je daarvoor nog geen contact opgenomen met Knack Volley mail dan als de bliksem naar tickets@knackvolley.be . Anders staat je seat als vrij in het ticketsysteem.

Maar eerst, eveneens voor het oog van de TV-camera’s, het duel tegen de manschappen van Christophe Achten.

DeePee 28/02/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.