Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Tegenslag is ook slag

Na de blessures van Rune Fasteland, Seppe Rotty en Simon Plaskie kan Steven Vanmedegael zondag aanstaande geen beroep doen op Märt Tammearu, die op training een blessure opliep.

Maar dit fnuikt in geen enkel opzicht de ambities van Knack Volley dat reikhalzend uitziet naar het duel om zijn vijftiende beker te veroveren. Een gekend West-Vlaams spreekwoord zegt: ‘tegenslag is ook slag’.

In het iets verdere verleden werd van de nood een deugd gemaakt en werden creatieve oplossingen gevonden. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een Joppe Paulides die als gelegenheidshoekaanvaller indruk maakte.

Maar één ding is zeker, de ploeg zal de steun van zijn supporterslegioen goed kunnen gebruiken. Meer nog, de spelers rekenen 200% op hun trouwe supporters, ook als het soms wat moeiijker loopt. Ze doen dan ook een dringende oproep om massaal af te zakken naar het Sportpaleis, er zijn nog steeds tickets beschikbaar. Helaas kan tickets bestellen via Knack Volley zelf niet meer maar wel nog via Topvolley Belgium via volgende link: https://topvolleybelgium.be/cupfinals

Ga dus zaterdag vroeg slapen zodat je goed uitgerust je stem kunt laten horen. We are Knack Volley!

 

DeePee 23/02/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.