Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Supporter jij ook voor de Red Dragons?

Er strijkt opnieuw Europees topvolleybal neer in Kortrijk. De finaleronde van de CEV European Golden League, de Final Four, wordt dit weekend in Sportcampus Lange Munte afgewerkt.

De federatie sloeg de handen in elkaar met Telenet, Proximus en Voo om de wedstrijden live uit te zenden. Ook zullen de wedstrijden van de Belgen te volgen zijn via Sporza livestream of op het YouTube kanaal van CEV, de Europese volleybalfederatie. De organisatie biedt geen tickets te koop aan maar jullie kunnen de wedstrijden dus wel op televisie of via livestream bekijken!

De deelnemende teams van de Final Four zijn de drie groepswinnaars uit de groepsfase en het organiserend land. Dat wil zeggen dat naast België als organisator ook Estland, Oekraïne en Turkije zich proberen te kwalificeren voor de finale op zondag 20 juni. De halve finales vinden vandaag plaats. De eerste halve finale tussen Estland en Turkije wordt gespeeld om 17 uur. De Belgian Red Dragons spelen de tweede halve finale om 20 uur tegen Oekraïne.

De halve finale en de finale worden sowieso wedstrijden op het scherpst van de snee, ongeacht wie onze tegenstanders zijn. Om de gouden medaille te halen moeten we twee van deze teams verslaan en het team zal zich volledig moeten geven om dit te verwezenlijken. Na verlies in 2019 op het Europees Kampioenschap tegen Oekraïne wil het team revanche.”

Muñoz selecteerde volgende veertien spelers:
Spelverdelers: Kobe BREMS, Stijn D’HULST,
Middenspelers: Martijn COLSON, Wout D’HEER, Arno VAN DE VELDE, Lennert VAN ELSEN
Receptie-hoekspelers: Sam DEROO, Mathijs DESMET, Seppe ROTTY, Tomas ROUSSEAUX
Hoofdaanvallers: Jolan COX, Hendrik TUERLINCKX
Libero’s: Dennis DEROEY, Jelle RIBBENS

Volg ook zeker de Belgian Red Dragons en TopVolleyBelgium op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes dit weekend.

Volley Vlaanderen 19/06/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.