Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Stuur je leukste Knack Volley-Vakantiefoto’s en win een gesigneerd wedstrijdshirt 21-22

Nu we naast reizen in eigen land ook terug buitenlandse reizen kunnen maken zouden wij het leuk vinden als je tijdens de reis of op je vakantiebestemming een of meerdere mooie foto’s maakt met een duidelijke link naar Knack Volley Roeselare (sjaal, truitje, enz.) en deze naar ons mailt. De leukste foto’s plaatsen we op de website en onze sociale media. En de allermooiste, allerleukste foto belonen wij met een gesigneerd wedstrijdshirt seizoen 2021-2022!

Wat zoeken wij?
Wat voor vakantiefoto’s zoeken wij? Alles wat je maar kunt bedenken, zolang er maar een link is met Knack Volley Roeselare. Van op de camping, in de bergen, bij het strand, op weg naar je vakantieadres, of waar dan ook.

Foto’s mailen
Wil jij ook jouw vakantiefoto’s met ons delen? Vul je gegevens in op het online formulier (enkel volledig ingevulde formulieren maken kans op het shirt) en stuur je foto(‘s) naar ons. Inzenden kan tot 31/08/2021. 👇

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYEc8QbCugk_fb1Rbp81LqvSjpTd4WQYA-GRfnd460FgcLSg/viewform

20/08/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.