Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Stilstaan is achteruitgaan…

Politieke partijen kiezen soms een andere naam om een nieuw elan, een nieuwe wind te illusteren. Knack Volley Roeselare blijft Knack Volley Roeselare maar kiest als dynamische zestiger voor een nieuw logo.

Het vorige logo dateerde reeds van het seizoen 2017-18 en had drie kleuren: wit-blauw-rood. Het nieuwe beantwoordt aan de meer hedendaagse vereisten van een logo waarbij gekozen wordt voor een eenvoudiger stijl en het rood uit het kleurenpallet verdwijnt. Met ‘Knack’ in het zwart volgt Knack Volley Roeselare ook de ingeslagen weg van zijn hoofdsponsor waar eveneens voor een nieuw logo werd geopteerd.

Volleybalkenners met oog voor detail zullen zonder enige twijfel merken dat in het nieuwe logo de bal niet langer gebaseerd is op de oude versie maar de nieuwste Mikasa-bal als inspiratiebron werd gebruikt.

Het leek de club, bij aanvang van dit jubileumseizoen, dan ook het geschikte moment om dit nieuw logo te lanceren en te delen met zijn supporters en sponsors. De ambitie is uiteraard om, onder dit nieuwe logo, minstens evenveel successen te verzamelen en waarom niet misschien nog meer. Want stilstaan staat niet in het woordenboek van Knack Volley Roeselare.

DeePee 29/09/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.