Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Stijn D’Hulst verkozen tot Speler van het Jaar

Knack Volley-speler Stijn D’Hulst werd maandagavond op de Volleyproms verkozen tot Speler van het Jaar 2021. Proficiat Stijn!

Daarmee treedt Stijn D’Hulst toe tot het illustere rijtje spelverdelers die vOOr hem deze bekroning wonnen: Roger Maes (4), Jef Mol (5), Jan de Brandt (1), Ben Croes (3), Kris Tanghe (1), Vital Heynen (1) en Frank Depestele (3). En wordt hij de derde spelverdeler bij Knack Roeselare, na Kris Tanghe en Frank Depestele, die deze prijs ontvangt.

Voor vriend en tegenstander was het héél duidelijk het voorbije seizoen: Stijn D’Hulst was de regisseur van dit Knack Volley dat zowel beker als landstitel won, de achtste dubbel in de geschiedenis van de club. Stijn tekende de aanvalslijnen uit van een bij momenten indrukwekkend Knack Roeselare. Een team waar nog een aantal spelers, op hun eigen domein, aanspraak konden maken op de titel Speler van het Jaar.

De prijzenkast van Stijn D’Hulst groeit dus verder aan: zesmaal Landskampioen, vijfmaal Beker van België, driemaal Supercup en nu ook Speler van het Jaar. En dit is dan buiten zijn Italiaanse prijzenkast die hij verzamelde in twee seizoenen Civitanova: Italiaans landskampioen en bekerwinnaar, winnaar van de CEV Champions League en de wereldtitel voor clubs.

eejo 19/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.