Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Stad Roeselare huldigt persverantwoordelijke Johan Eeckhout en ex-ploegmanager Stefaan Wybo

Op zondag 3 september 2023 ontvingen Johan Eeckhout en Stefaan Wybo op het event ‘Stimulansen voor Sportverdienste’ in de VIP-lounge van de Tomabelhal het ‘Ereteken voor Sportverdienste: 25 jaar inzet ten bate van de sport in Roeselare’. Hun nominatie gebeurde op voordracht van Knack Volley Roeselare.

Dit ereteken werd overhandigd door Schepen van Sport Piet Delrue en Voorzitter Sportraad Gino Dehullu.

Johan Eeckhout is reeds sinds het seizoen 1970-1971 met de club verbonden, eerst als speler, daarna als medewerker en ondertussen (sinds 2000-2001) als bestuurslid.

Stefaan Wybo was gedurende meerdere jaren ploegmanager en Knack Volley Roeselare klopt nooit tevergeefs aan bij hem voor de nodige hulp.

In hun reactie danken beiden Knack Volley Roeselare voor de nominatie en onderstrepen ze het belang van de vele vrijwi!ligers.

Op de huldigiing kregen zij het gezelschap van Patrick Callens, ploegmanager, die reeds geruime tijd geleden dit ereteken in ontvangst mocht nemen.

Proficiat Johan en Stefaan en bovenal ‘BEDANKT!’

 

DeePee 14/09/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.